Forum » Omrežja in internet » tomato in Linksys WRT54GL
tomato in Linksys WRT54GL
karafeka ::
Zdravo
Imam tomato in v device listu se poleg računalnikov, ki so v lokalni mreži (na br0), prikazujejo tudi neki zunanji IP-ji (na vlan1).
Na tej listi je vedno tudi IP 93.103.0.1 (gateway za t2). Tisti zunanji IP-ji pa so vsi v tem rangu (del omrežja T2).
Torej, zakaj se ti IP-ji prikazujejo ? Včasih jih je za celo stran. Vem, da vas kar nekaj ima ta ruter in tomato, pa me zanima, ali imate podobne izkušnje ?
Imam tomato in v device listu se poleg računalnikov, ki so v lokalni mreži (na br0), prikazujejo tudi neki zunanji IP-ji (na vlan1).
Na tej listi je vedno tudi IP 93.103.0.1 (gateway za t2). Tisti zunanji IP-ji pa so vsi v tem rangu (del omrežja T2).
Torej, zakaj se ti IP-ji prikazujejo ? Včasih jih je za celo stran. Vem, da vas kar nekaj ima ta ruter in tomato, pa me zanima, ali imate podobne izkušnje ?
jan01 ::
Katera verzija tomata(točno ime! Pa si spremenil privzeto admin geslo? Si naredil hard reset po flashanju?
Poskusi še odličeno verzijo Tomato RAF 1.23.8515.5 ND.7z format. WL 4.158.4.0
Poskusi še odličeno verzijo Tomato RAF 1.23.8515.5 ND.7z format. WL 4.158.4.0
Verzija Tomato Firmware v1.25.0103
Geslo sem spremenil. Hard reseta nisem delal. Drugače mi vse deluje takoo kot mora, od lan-a, wireless, firewall (na grc.com vse zeleno).
Geslo sem spremenil. Hard reseta nisem delal. Drugače mi vse deluje takoo kot mora, od lan-a, wireless, firewall (na grc.com vse zeleno).
jan01 ::
Obvezno moraš narediti hard reset, ker ostanjejo ostanki od prejšnjih nasatvitve... Začneš tiščati tipko reset, tiščiš 30s, izklopneš za 30s, priklopneš nazaj in po 30s izpustiš reset(prej ves čas tišči reset!
Poskusi s verzijo iz linka v prejšnjem postu...
Poskusi s verzijo iz linka v prejšnjem postu...
ABX ::
Zdravo
Imaš možnost pokazat kako sliko tega? Namreč mi ni popolnoma jasno kaj govoriš.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX ::
Hmm, jaz imam 1.22 in to ni prisotno. Je pa to vlan1 interface tako da nimaš kaj skrbet.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
luky ::
Imam Router Linksys WRT54GL in Firmware Tomato v1.21.0015, če je potrebna nadgradnja Tomata z v1.25.
Hvala za odgovor.
lp. Luky!
Hvala za odgovor.
lp. Luky!
luky!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optika, počasna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3005 (2241) | roli |
» | Neznane naprave na vlan1Oddelek: Omrežja in internet | 1318 (1091) | Invictus |
» | keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15568 (13315) | neres |
» | Občasne težave z Buffalo routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1297 (1146) | Pyr0Beast |
» | Tomato firmware in Remote desktop - a vam dela?Oddelek: Omrežja in internet | 1772 (1466) | SasoS |