Forum » Mobilne tehnologije » Nalaganje SIM imenika na Samsung?
Nalaganje SIM imenika na Samsung?
filip007 ::
Vse sem nastavil samo to ne znam in ni avtomatično
Kako se naloži SIM imenik na Samsung?
Sem nabavil Samsung SGH-L700 sem hotel malo bolj resen GSM kot so Nokie in mi je uspelo smerno tipko nastaviti enako kot ima Nokia in GSM je kar OK malo je pretežek, najbolj me je pa nasmejala funkcija "osvetlitev tipkovnice po meri"
Kako se naloži SIM imenik na Samsung?
Sem nabavil Samsung SGH-L700 sem hotel malo bolj resen GSM kot so Nokie in mi je uspelo smerno tipko nastaviti enako kot ima Nokia in GSM je kar OK malo je pretežek, najbolj me je pa nasmejala funkcija "osvetlitev tipkovnice po meri"
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
- spremenil: filip007 ()
Miha_T ::
Ne vem točno kako je na L700, ampak vglavnem moraš v imenik na SIM, tam izbrati vse kontakte nato pa kopiraš v telefon.
Po kontakti/možnosti...izberem "kopiraj v telefon" ali "premakni v telefon" pol mi napiše izbrano klicanje in večkratno klicanje...nimam kaj stem počet!
Problem rešen prejšen GSM je zbrisal SIM pa kopiral gor...
Sem kopiral nazaj pa zbrisal GSM
Mislim Halo dam noter v Samsung in že dela...
Sem kopiral nazaj pa zbrisal GSM
Mislim Halo dam noter v Samsung in že dela...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poslovni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 8485 (5987) | cuxoh |
» | Ima kdo za posodit kabel za Samsungov telefonOddelek: Strojna oprema | 1978 (1630) | Hayabusa |
» | Android telefon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21420 (13931) | Mrakw |
» | Pametni mobilniki prevzemajo svet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18705 (16557) | Phil |
» | samsung galaxy- uvoz imenika itd..Oddelek: Pomoč in nasveti | 3333 (3295) | maxum |