Forum » Pomoč in nasveti » Diagnosticiranje problema
Diagnosticiranje problema
Blup ::
Imam problem, ker se mi računalnik noče več zagnati.
Preden je crknil je vse skupaj zelo počasi delovalo, sedaj pa se ustavi tam kjer bi se mogli začet nalagat Windowsi. Bios prešteje rami in najde disk.
To najverjetneje nakazuje na odpoved diska, mene pa zanima kakšen program, ki ti diagnosticira cel računalnik. Ker nebi rad za brezveze kupil novega diska, če je npr. crknu kontroler al pa kej podobnga. Vsekakor pa bi rad prišpraal kak € in to sam preveril in ne na servisu.
Hvala
Blup
Preden je crknil je vse skupaj zelo počasi delovalo, sedaj pa se ustavi tam kjer bi se mogli začet nalagat Windowsi. Bios prešteje rami in najde disk.
To najverjetneje nakazuje na odpoved diska, mene pa zanima kakšen program, ki ti diagnosticira cel računalnik. Ker nebi rad za brezveze kupil novega diska, če je npr. crknu kontroler al pa kej podobnga. Vsekakor pa bi rad prišpraal kak € in to sam preveril in ne na servisu.
Hvala
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk - O:\is not accessible. The parameter is incorectOddelek: Pomoč in nasveti | 3033 (2855) | solatko |
» | wi-fi disk, večje kapacitete (5-10TB, recimo)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1835 (1460) | Alen T 1978 |
» | Menjava diska brez ponovne inštalacijeOddelek: Programska oprema | 1837 (936) | Tomay |
» | Pozabljeno geslo.Oddelek: Pomoč in nasveti | 4691 (4119) | k6jazin |
» | ne vem kako se priklopi diskOddelek: Strojna oprema | 1718 (1511) | MrX |