» »

Izbira osnovne plošče

Izbira osnovne plošče

slenik ::

Iskal sem po forumu in nisem našel nič uporabnega...
Crknila mi je osnovna plošča in imam P4 (prescot 3 GH), 2giga pc 3200 rama in ati radeon 3650AGP ki jih želim še uporabit.
Zanima me katera plošča bi bila "najboljša" in bi po možnosti ponujala možnost, da obesim na njo kak novejši procesor, če bo kakšna ugodna varijanta v prihodnosti. Če bi bili ti tastareli rami problem lahko menjam tudi te ampak ne želim razsipavat :)
Torej plošča, ki bo imela agp režo in je med zadnjimi na trgu, ki podpira še moj procesor P4 in ima AGP režo.

Hvala za odgovore in LP
Eni so psihopati eni pa smo še bolj psihopati. :)

jan01 ::

Raje prodaj procesor, rame in grafično. Posebno za ram in grafično dobiš veliko. Kupi eno hd4770, ene poceni rami, matična, procesor(recimo AMD Phenom II X2 550)

solatko ::

Dobro osnovno ploščo za 478 podnožje, boš težko dobil - priporočam najmanj 865 chipset, še bolje 875, ima pa MSI za prescot novo ploščo (naročiš jo lahko pri Dinocomp ali demise - cca 50€), vendar ima DDR2 ram-e in pci-e podnožje za grafiko, je pa na intel 945 chipset, tako da, če ne misliš kupovati nove mašine, premisli za to varianto. Za RAM-e boš dobil še enkrat večjo količino DDR2, pa tudi za ceno tvoje AGP grafike, boš lahko nabavil kar spodobno PCI-e novo ali rabljeno. Tako ti bo edini strošek MB.
http://www.msi.com/index.php?func=prodd...
http://www.elektronika.si/product_info....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ko polna skladisca starih processorjev srecajo izdelovalca plat ...

Oddelek: Strojna oprema
386070 (4457) Riff
»

Pentium 4 "P4S800"

402588 (2081) XrobertoX
»

Se splača zamenjati grafiko?

Oddelek: Kaj kupiti
282922 (1199) DeathKiller
»

Menjava starega procesorja

212107 (1895) jat2406
»

Katero osnovno ploščo za 939 podnožje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
554561 (3427) rap3r

Več podobnih tem