Forum » Izdelava spletišč » Visual Web Developer
Visual Web Developer
m1h4 ::
Pozdravljeni,
mene pa zanima kako bi naredil, da ko se bi folk registriral in potem logiral na stran (seveda samo admini) spreminjal vsebino na strani? Znam pripeti bazo na stran in znam narediti login in registration okno in to vse skonfigurirati, nastane pa problem pri teh vsbinah za urejanje. Če kdo pozna dobr vodič za to (ker tudi sam ne vem kako se temu reče) ali pa se je že sam soočil s tem problemom naj prosim pove kako prisotpit k zadevi.
Lp,
Miha
mene pa zanima kako bi naredil, da ko se bi folk registriral in potem logiral na stran (seveda samo admini) spreminjal vsebino na strani? Znam pripeti bazo na stran in znam narediti login in registration okno in to vse skonfigurirati, nastane pa problem pri teh vsbinah za urejanje. Če kdo pozna dobr vodič za to (ker tudi sam ne vem kako se temu reče) ali pa se je že sam soočil s tem problemom naj prosim pove kako prisotpit k zadevi.
Lp,
Miha
bluefish ::
Recimo imaš administratorski vmesnik, kjer spreminjaš vsebino na določenem delu strani. To zapišeš v bazo, na strani pa potem bereš iz nje.
Išči CMS - Content Management System.
Če v zadevah nisi preveč vešč, potem raje uporabi en že izdelan sistem in preuredi template tvojim potrebam. Pri mnogih je tako ali tako namreč možno uporabiti že obstoječo spletno stran.
Išči CMS - Content Management System.
Če v zadevah nisi preveč vešč, potem raje uporabi en že izdelan sistem in preuredi template tvojim potrebam. Pri mnogih je tako ali tako namreč možno uporabiti že obstoječo spletno stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autoptimize mi je zrušil stran WP -Kaj sedaj?Oddelek: Izdelava spletišč | 2698 (2015) | Stari89 |
» | Dodajanje teksta na spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1020 (615) | Ales |
» | php - galerija slikOddelek: Izdelava spletišč | 2031 (1759) | t3hn0 |
» | Wordpress -> Malo pomociOddelek: Izdelava spletišč | 1086 (1018) | Gost |
» | Baza NATO v Cerkljah - WTF?Oddelek: Loža | 2779 (1868) | urban99 |