» »

Sesuvanje sistema

Sesuvanje sistema

turboslavski ::

Pozdravljeni!

Imam sledeč problem. Imam star comp. Athlon 2600XP+ gor mam Xp-je in že nekajkrat se mi je zgodilo da se mi po končanem "delu" ni hotel ugasniti, nakar sem držal pritisnjen gubm za izklop. Nato, ko sem naslednjič želel prižgati računalnik, mi je ven vrglo tiste tri opcije: varni način... pri nobeni opciji mi noče več zagnati Xpjev. Najdlje mi pride do črnega ozadnja kjer se začne zaganjat XP- " rolanja" kurzorčka pod znakom. To je pa tudi vse, po ene 3s mi vrže ven, in se začne zaganjat od začetka. Enkrat mi je uspelo stvar uredit tako, da sem disk priklopil na drug comp, in mi ga je popravil sistem sam. Vendar ko sem drugič probal, mi ni našel neke napake, da bi mi na enak način popravil napake na disku. Edina možnost je, da ponovno formatiram računalnik. To mi je pa zelo moteče in tečno opravilo.

1 krat na dva, mogoče 3 tedne se mi je to zgodil. Zdaj ga pa nič več ne uporabljam, ker se mi ne da več formatirat tolikokat.

Mi lahko poveste v čem je problem?

Najlepša hvala za pomoč.:)

ModriN96 ::

zjebani winsi... ni druge kot vse na novo.

itak37 ::

Jest sumim da je HD pokvarjen. Ce ima HD SMART diagnosticno funkcijo, lahko z Speedfan programom preveris, v kaksnem stanju je.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Disk prepozna, a noče v operacijski sistem

Oddelek: Strojna oprema
121156 (1004) deejay2
»

Računalnik crasha

Oddelek: Pomoč in nasveti
9727 (629) SLOxD
»