Forum » Pomoč in nasveti » problem z plato m2n sli deluxe - prvi pci ex slot!
problem z plato m2n sli deluxe - prvi pci ex slot!
gruntfürmich ::
jo
kot smo se že pogovarjali, sem imel probleme z kompom, ki mi ga je ugašalo in pustilo pisk za sabo ko se je ugasnil -> zmrznil.
tko da sem probal različne stvari, in ko sem grafično (4850) prestavil na drug slot, težave ni bilo več.
ampak sedaj sem jo spet prestavil na 1 slot, ker mi je tko bol kul, pa me zanima, kaj bi lahko spremenil glede na nastavitve te reže, da mi stvar ne bo več zmrzovala!?
zaenkrat sem v biosu prestavil ˝PEG link mode˝ na ˝FAST˝, pač iz razloga, da ne bodo enake nastavitve za pciex slot, da se bo morda kaj spremenilo in uredilo.
bi še kaj popravil!?
thx
kot smo se že pogovarjali, sem imel probleme z kompom, ki mi ga je ugašalo in pustilo pisk za sabo ko se je ugasnil -> zmrznil.
tko da sem probal različne stvari, in ko sem grafično (4850) prestavil na drug slot, težave ni bilo več.
ampak sedaj sem jo spet prestavil na 1 slot, ker mi je tko bol kul, pa me zanima, kaj bi lahko spremenil glede na nastavitve te reže, da mi stvar ne bo več zmrzovala!?
zaenkrat sem v biosu prestavil ˝PEG link mode˝ na ˝FAST˝, pač iz razloga, da ne bodo enake nastavitve za pciex slot, da se bo morda kaj spremenilo in uredilo.
bi še kaj popravil!?
thx
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okvara pci-e reže?Oddelek: Strojna oprema | 2251 (1856) | amacar |
» | SSD Crucial M4 zrel za RMA?Oddelek: Strojna oprema | 5462 (4459) | gazibo |
» | Asus M4A89GTD Pro matična ploščaOddelek: Strojna oprema | 4256 (3874) | iphoneecko |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1824 (1611) | Air_Borne |
» | What the HellOddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1283) | DarkHand |