Forum » Mobilne tehnologije » M:Rokovnik noče sinhronizirati
M:Rokovnik noče sinhronizirati
shadeT ::
Takoj ko začne sinhronizirati mi javi napako: "Podatkovne zbirke ni mogoče odpreti"
Se je to že komu zgodilo in je rešil? Ne uspem rešiti težave.
Isto se mi zgodi, če hočem sinhronizirati preko Ovi.com
Hvala za pomoč
Se je to že komu zgodilo in je rešil? Ne uspem rešiti težave.
Isto se mi zgodi, če hočem sinhronizirati preko Ovi.com
Hvala za pomoč
ModriN96 ::
napaka u aparatu... magar izklop aparat pa pol probi še1x, predvidevam da gre za nokio...in loh nardiš nadgradnjo softwera in pol probaš spet.
Res je, N95 8gb. Novejšega softwerja ni, oz. je samo ne za simobilovo). Restart telefona sem že probal 100x
ModriN96 ::
probi narest še reset telefona *#7370#... pa pol spet probi.
ampak use sume mam na samem softweru. pa tut mislm da nima veze ker operater je, nokia software updater ti bo zaznov tazadnga kr je možn za ta aparat in ga namestiš.
ampak use sume mam na samem softweru. pa tut mislm da nima veze ker operater je, nokia software updater ti bo zaznov tazadnga kr je možn za ta aparat in ga namestiš.
Ne to se pa motiš :) Simobil ma svojo kodo N95 8gb. Ne vem kako se že reče, tist ID kater je pod baterijo napisan. In za mojo je 20.0.16 zadnji (preverjeno pred 1 minuto prek software updaterja) za N95 8gb kupljeno v prosti prodaji ali pri mobitelu pa 30.0.16 al katera je že zadnja.
In trenutno mi je sinhroniziralo ko sem izbral smao imenik. Včeraj mi tudi samo imenika ni hotelo. Važno da sedaj dela.
Hvala
In trenutno mi je sinhroniziralo ko sem izbral smao imenik. Včeraj mi tudi samo imenika ni hotelo. Važno da sedaj dela.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | symbian povezi na internetOddelek: Pomoč in nasveti | 748 (682) | matobeli |
» | Težava pri update SW N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 970 (871) | nx6325 |
» | n95 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1912 (1620) | shadeX |
» | Kateri microSD?Oddelek: Kaj kupiti | 3138 (2914) | Tilen |
» | SonyEricsson P1i vs Nokia N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3388 (2803) | Mare2 |