» »

Kdo obvlada ADSL nastavitve?

Kdo obvlada ADSL nastavitve?

akulp ::

Prosil bi če mi lahko kakšen doberčlovek™ po mailu sporoči nastavitve za ADSL preko WinXP clinta, ker prav folk da je polno enih nastavitev ki ti "pohitrijo povezavo".

Če je kdo delal te mode, bi ga prosil če mi jih lahko razkrije.

TNX, LP AkulP

Gandalfar ::

optimist =) Da se sicer doseci, da so malo boljsi pingi. Lahko bi laufal lokaln NS streznik ipd. ampak DL bos imel se zmeraj omejen na 512kbp in cez to magicno mejo _ne_ bo slo. Razen ce poznas koga na SiOLu.

Ja matr, kdo je pa reku da hočem čez mejo, jest sam hočem tiste optimalne nastavitve, ki ti omogočajo kar najhitrejše odpiranje strani....sam sem jih že našel nekaj(zapisi v register...) amapk rad bi izvedel če kdo od vas pozna še kaj več...

BroTheR ::

Gandalfar: kako pa se da doseci malo boljsi ping?

A mi kdo zna povedat kako je z link Speed/Duplex Mode nastavitvijo v Win Xp?

Un na telekomu mi je reku da mora biti 10 Half Mode. ALi se komu sanja, zakaj naj ne bi bila 100 Full, ..pa a je kdo opazil razliko me 10 Half in 100 Duplex?

Pa še tole. pod PPP Protocolam (Advanced Options je tale možnost Override Max Transfer Unit. A ima kdo to obkljukano in kakšno vrednost ima tam?

TNX

Boeing ::

jst sm na domačem lanu dal vse mrežne iz 10 Half na 100 Full, pa je nehalo delat... celo tako daleč, da niti net ni več delal, kaj šele workgroupi... jako čudno.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

ToniT ::

Če imaš mrežne na 100 Full, moraš imeti tudi switch, ki to podpira, drugače ne bo delalo!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mrežna kartica - povezava

Oddelek: Pomoč in nasveti
71127 (1021) Bananajoe
»

kako povecati pretok podatkov (preko routerja) med racunalniki?

Oddelek: Omrežja in internet
141613 (1307) amigo_no1
»

LAN - hitrost prenosa, zakaj ne gre več?

Oddelek: Omrežja in internet
142105 (1592) elasto_mania
»

Linux zamrzne popolnoma

Oddelek: Operacijski sistemi
241393 (941) Uranij
»

Mrežna kartica v Linuxu

Oddelek: Operacijski sistemi
91065 (928) dr.J

Več podobnih tem