Forum » Pomoč in nasveti » na zaslonu ni slike...
na zaslonu ni slike...
andraz2112 ::
Imam en problem. namreč ob vklopu računalnika na zaslonu nimam slike, pa bi proso za kak nasvet. Grafično sem že probal zamenjati pa ne dela, tako da problem ni v grafiki. ali veste kaj bi še lahko bilo???
ta_ki_tke ::
Morda imaš 2 grafični in je v nastavitvah za BIOS kot prednostna odkljukana tista, ki je ne uporabljaš?
ta_ki_tke ::
Ali ti na monitorju gorita obe kontrolni lučki, tista, da je vklopljen, in tista, da ima signal z grafične, ali tiste za signal ni?
primo7 ::
Meni se je popolnoma isto zgodilo na enem PCju. Sem zamenjal grafično, napajalnik, monitor in vedno isto. Lučka na monitorju, da je prižgan gori, tista za signal pa ne. In ker ni slike na monitorju, tudi ne morem v Bios, da bi probal vklopit grafično na matični.
andraz2112 ::
malo pozno odgovarjam, nisem prej gledal ker sem že rešil problem. zgleda da je bila matična, sem menjal zdaj dela normalno.
hvala za pomoč vseeno:)
hvala za pomoč vseeno:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2597 (1814) | MrStein |
» | Težave z matično ploščo in novo grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2412 (1969) | Mitch |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25671 (23995) | mihibo5 |
» | Monitor DVI pokvarjen?Oddelek: Zvok in slika | 1618 (1395) | RPG |
» | na zaslonu ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (878) | Jure23 |