Forum » Pomoč in nasveti » Po izklopu pc iz omrežja
Po izklopu pc iz omrežja
dani8 ::
Imam en problem, ki Še ga nisem zasledil na forumu. Po izklopu pc iz omreŽja moram v naslednji fazi, ko ga spet priklopim na omreŽje resetirat bios. Namreč pc se mi v trenutku ko ga priŽgem začne zaganjat, po par sekundah parkrat zapiska in se znova zaganja in spet isto v nedogled dokler stvar ne ugasnem in jumperja na matični izmaknem-resetiram. Nato pc Štartam in v glavnem se takrat tudi zaŽene. Je pa zadeva zelo moteča, ker moram vedno resetirat bios, če hočem pc vklopit. Je moŽni krivec morda napajalnik(420 w)?
Prosim za pomoč!
Lp dani
Prosim za pomoč!
Lp dani
- polepsal: OmegaBlue ()
boogie_xlr ::
A če ga pustiš prkloplenga na mrežo, pa dela?
Al je blo mišleno iz električnega omrežja? Če je to, je možno, da je baterija na matični postala slaba.
Al je blo mišleno iz električnega omrežja? Če je to, je možno, da je baterija na matični postala slaba.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boogie_xlr ()
Okapi ::
Kriva je lahko prazna baterija na matični plošči, zaradi katere bios ne ohrani pravih nastavitev.
O.
O.
kurjač ::
Na eni izmed Asusovih plošč sem imel problem z govorjenjem. Če je grmelo in sem fizično izklopil elektriko se mi je drla "No CPU instal". Potreben je bil obvezen vstop v bios preko F1 in shraniti nastavitve čeprav je bilo vse OK. V garanciji so mi jo zamenjali z drugim šrotom, ki pa je preveč odstopala 12V linija. Pa smo spet menjal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prestigio pap5501 asbis uvoznik serviserOddelek: Mobilne tehnologije | 1284 (1118) | pilota |
» | Omreževanje pcOddelek: Omrežja in internet | 1073 (912) | amigo_no1 |
» | Overclockanje procesorjaOddelek: Navijanje | 3596 (3307) | st0jko |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 1515 (1425) | brez-imenko |
» | ko znova zaženem pc, se ne prižge več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1248 (1029) | nosk8fx |