» »

Po izklopu pc iz omrežja

Po izklopu pc iz omrežja

dani8 ::

Imam en problem, ki Še ga nisem zasledil na forumu. Po izklopu pc iz omreŽja moram v naslednji fazi, ko ga spet priklopim na omreŽje resetirat bios. Namreč pc se mi v trenutku ko ga priŽgem začne zaganjat, po par sekundah parkrat zapiska in se znova zaganja in spet isto v nedogled dokler stvar ne ugasnem in jumperja na matični izmaknem-resetiram. Nato pc Štartam in v glavnem se takrat tudi zaŽene. Je pa zadeva zelo moteča, ker moram vedno resetirat bios, če hočem pc vklopit. Je moŽni krivec morda napajalnik(420 w)?
Prosim za pomoč!
Lp dani

boogie_xlr ::

A če ga pustiš prkloplenga na mrežo, pa dela?

Al je blo mišleno iz električnega omrežja? Če je to, je možno, da je baterija na matični postala slaba.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Pa piši z malimi, ker VELIKE pomenijo, da kričiš.

Okapi ::

Kriva je lahko prazna baterija na matični plošči, zaradi katere bios ne ohrani pravih nastavitev.

O.

boogie_xlr ::

Pravzaprav ne zmore vzdrževati nastavitev v CMOSu.

dani8 ::

matična je asus p5k

kurjač ::

Na eni izmed Asusovih plošč sem imel problem z govorjenjem. Če je grmelo in sem fizično izklopil elektriko se mi je drla "No CPU instal". Potreben je bil obvezen vstop v bios preko F1 in shraniti nastavitve čeprav je bilo vse OK. V garanciji so mi jo zamenjali z drugim šrotom, ki pa je preveč odstopala 12V linija. Pa smo spet menjal....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prestigio pap5501 asbis uvoznik serviser

Oddelek: Mobilne tehnologije
131284 (1118) pilota
»

Omreževanje pc

Oddelek: Omrežja in internet
51073 (912) amigo_no1
»

Overclockanje procesorja

Oddelek: Navijanje
183596 (3307) st0jko
»

Računalnik se ne zažene

Oddelek: Strojna oprema
131515 (1425) brez-imenko
»

ko znova zaženem pc, se ne prižge več ...

Oddelek: Pomoč in nasveti
161248 (1029) nosk8fx

Več podobnih tem