Forum » Izdelava spletišč » Pomoc spletna stran
Pomoc spletna stran
d3n!5 ::
Odpru bi novo spletno stran.
Imam par uprasanj,
pac stran hocem da ce hoces komentirat da se moras prijavit, ampak da lahko strani se pregledujes dokler nisi registriran,
je kje kaksna skripta zato ali kaj podobno, ker strani sem spisaval velikokrat, vendar nikoli nisem niti pogledal, kako postopek prijave poteka.
tako da html php css java majstri nasvete prosim.
Pa se kako webhosting stran za zacetek rabim, in da ima namrec cim vec web spacea, torej cim vec.
hvala za vaso pomoc
Imam par uprasanj,
pac stran hocem da ce hoces komentirat da se moras prijavit, ampak da lahko strani se pregledujes dokler nisi registriran,
je kje kaksna skripta zato ali kaj podobno, ker strani sem spisaval velikokrat, vendar nikoli nisem niti pogledal, kako postopek prijave poteka.
tako da html php css java majstri nasvete prosim.
Pa se kako webhosting stran za zacetek rabim, in da ima namrec cim vec web spacea, torej cim vec.
hvala za vaso pomoc
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
bluefish ::
Samo z uporabo HTML, CSS in Jave boš bolj težko naredil sistem za prijavo. Potrebuješ PHP in MySQL.
Že narejene skripte najdeš tukaj. Seveda pa boš najprej moral spoznati vsaj osnove sintakse, če boš želel zadevo prilagajati.
Če imaš v mislih že pripravljeno vsebino in se ti ne da ukvarjati z oblikovanjem, potem se raje posluži CMS-ja - ala Joomla in podobni.
Raznih webhostingov pa je polno. Lahko sicer najdeš polno zastonjskih, vendar te slej ko prej prične omejevati. Tako je veliko boljše odšteti tistih 20-30€ na leto in dobiš zraven še svojo domeno.
Na splošno pa dobro premisli, če se ti sploh splača vlagati trud, če boš na koncu imel eno stran, kjer bo nekaj smejkov in slik.
Že narejene skripte najdeš tukaj. Seveda pa boš najprej moral spoznati vsaj osnove sintakse, če boš želel zadevo prilagajati.
Če imaš v mislih že pripravljeno vsebino in se ti ne da ukvarjati z oblikovanjem, potem se raje posluži CMS-ja - ala Joomla in podobni.
Raznih webhostingov pa je polno. Lahko sicer najdeš polno zastonjskih, vendar te slej ko prej prične omejevati. Tako je veliko boljše odšteti tistih 20-30€ na leto in dobiš zraven še svojo domeno.
Na splošno pa dobro premisli, če se ti sploh splača vlagati trud, če boš na koncu imel eno stran, kjer bo nekaj smejkov in slik.
Ubistvu sem skripte prilagaju veliko, samo so use ble DHTML,
zdej template bom se odlocu ce bi uporabu, samo joomla ma tud v phpju al samo flash ?
zdej template bom se odlocu ce bi uporabu, samo joomla ma tud v phpju al samo flash ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d3n!5 ()
samo joomla ma tud v phpju al samo flashJoomla je v celoti PHP. Kaj s tem misliš?
mybad :), se eno uprasanje mam,
namrec naredu bom stran kot je gamespot, ubistvu na isto temo, samo da bo slovenkska, in nebo ukljucevala samo iger.
Se da dobit tak template ?
Bolj ne.
Za tovrstno stran ni dovolj le reči
Skratka, raje odmisli.
Za tovrstno stran ni dovolj le reči
Odpru bi novo spletno stran.Ponavadi je potrebnega precej dela in pisanja lastnih modulov,... Tudi ni zadeva, ki bi jo nekdo naredil čez noč z nalaganjem nekaj predlog na server.
Imam par uprasanj...
Skratka, raje odmisli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
torej ubistvu mi samo preostane da najdem en podoben template temu kar iscem in samo v source dodajam skripte, dokler nebo izgledalo kot hocem ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d3n!5 ()
HardFu ::
ubistvu si kar ambiciozen za tako malo prakticnega znanja. Strani kot je gamespot zaposlujejo mnozico ljudi, tako da se okoli tega vrti kar nekaj denarja. Redki (ali noben) hobi projekti se lahko kosajo s tem.
http://codeable.io
saj vem, gamespot sem omenu, ker se navezuje tema, vem da gamespot ni bil spisan v eni noči.
Ma sej ni problem začet iz skratča,
samo ker v phpju nisem navajen, vendar osnove znam in se hitro ucim,
samo nevem kak mi je najlazje zacet, zacet je najtezje, potem nadgrajevat je samo strpnost :)
Ma sej ni problem začet iz skratča,
samo ker v phpju nisem navajen, vendar osnove znam in se hitro ucim,
samo nevem kak mi je najlazje zacet, zacet je najtezje, potem nadgrajevat je samo strpnost :)
Glede na drugo temo, ki jo imaš odprto, ti manjka še ogromno za en lasten preprost portal.
Skratka, dodobra se seznani s HTML, CSS (v tem delu predvsem z divi), potem pa PHP in SQL.
Skratka, dodobra se seznani s HTML, CSS (v tem delu predvsem z divi), potem pa PHP in SQL.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13905 (12321) | Goran's Blog |
» | Preprosta PHP aplikacijaOddelek: Izdelava spletišč | 4757 (4161) | Jerry000 |
» | PortalOddelek: Izdelava spletišč | 2048 (1627) | Tody |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40188 (28151) | Primoz |
» | JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 4288 (4288) | _Beast |