Forum » Hlajenje in modifikacije » accelero s1
accelero s1
Neic112 ::
Zdravo! imam en problem. danes sem vgradil hladilnik za grafično kartico (accelero s1 rev. 2) in še zdaj imam probleme z pregrevanjem grafične kartice (ko igram igre)... to je res da sem lahko eno igro zdaj igral več kot 4 min, prej pa mi ni zdržalo več kot 5 sekund! mi lahko kdo svetuje kaj?
hvala
hvala
TOP ::
Če se še vedno pregreva potle ali si dal premal paste ali pa je pre slab stik med pocesorjem in hladilnikom,bolj zategni vijake
1. venta ni.
2. pasta je že bila gor, kot nalepka se je tisto dol odlepilo in tam je že bila manjša plast paste gor nanesena.. stik med hladilnikom in grafične je kr blizu.. bom zjutraj probal bol zategnit. čeprav na dotik sta oba enake temperature (kr vroče)
3. accelero s1 rev. 2
2. pasta je že bila gor, kot nalepka se je tisto dol odlepilo in tam je že bila manjša plast paste gor nanesena.. stik med hladilnikom in grafične je kr blizu.. bom zjutraj probal bol zategnit. čeprav na dotik sta oba enake temperature (kr vroče)
3. accelero s1 rev. 2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Neic112 ()
Steinkauz ::
Verjetno se ti pregreva ram, poglej z kakim programom ane...
Če se ti bo treba kak vent dat gor.
Če se ti bo treba kak vent dat gor.
batista bomb ::
[img]http://www.shrani.si/t/k/tv/4zGKAEs1/88...
Tako sem jaz imel na 8800gt ko sem šejo imel in v loadu ni šlo prek 60°C. Kako grafo pa sploh imaš, temp. glej v everestu
Tako sem jaz imel na 8800gt ko sem šejo imel in v loadu ni šlo prek 60°C. Kako grafo pa sploh imaš, temp. glej v everestu
imam nvidia geforce 9600 gt. imam en program ki mi pokeže koliko imam temperaturo GPU-ja in mi gre takoj gor na 90 stopinj ko naredim test. :/
Pyr0Beast ::
Vrjetno si hladilnik zelo postrani namontiral ali pa pozabil na termalno pasto.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
ok naredil sem test! temperatura GPU-ja je vedno pod 60 tako da pregravanje ni problem... torej kaj je narobe? mi lahko prosim kdo svetuje.
hvala
hvala
Si gledal celotni graf ali samo trenutno temperaturo ?
Ah, tisti koščki pleha niso vredni pol piskra mrzle vode.
Tudi res.
bate ::
Mam enako kombinacijo in je zadeva hecna 100 na uro. Distančniki med pcbjem in hladilnimi rebri so mi vztrajno rinili narazen gpu in hladilnik. Na koncu sem jih zabrisal v koš in je vse ok. Pa tiste male koščke pleha sem se tud trudil gor nalimat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800gt modOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2031 (1769) | Nwanko |
» | Ge Force 8600 GTOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (851) | windrop |
» | Temperatura grafične karticeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4653 (3522) | Sale_One0 |
» | Hlajenje grafikeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1603 (1364) | bluefish |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7746 (5585) | M-XXXX |