» »

RAM problem

RAM problem

Migelo ::

Ima problem z RAMi in sicer, ko inštaliram kakšno večjo igro kot Fallout 3, Riddicka in podobne, ali ko kopiram datoteke nad 3GB, se mi RAMi v par minutah (to velja za inštalacije, pri kopiranju še prej), zapolnijo, tako, da moram restartati.

Imam 2x2GB 1066 Mhz 5-5-5-15, plato EVGA 780i FTW, proc Q9450, grafo GTX 260 in 2x750GB v RAID0.

Page file je na automatsko, vendar tudi 10GB le-tega ni pomagalo. Poganjam Visto Ultimate x64.
Pomagajte.
  • spremenil: Migelo ()

Just-1n ::

dej xp - je gor dokler ne pride 7 ka (asta la vista) ;) zihr je nekaj z driveri za plato na visti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Just-1n ()

Na Supporti od EVGE so mi rekli de je tu nejverjetneje OS problem. Ne grem pa nazaj na XP-je, zato prosim za nove ideje.

Just-1n ::

Poišči drivere - najnovejše za plato. http://www.evga.com/Support/Drivers/Def...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Just-1n ()

srus ::

Instaliraj si Process explorer z MS strani in ugotovi kdo ti zapolni RAM. Nato boš lahku ustrezno ukrepal.

Poišči drivere - najnovejše za plato. http://www.evga.com/Support/Drivers/Def...

Driverji za chipset so tanovi z Nvidiene strani, BIOS update pa ne obstaja za mojo plato

Instaliraj si Process explorer z MS strani in ugotovi kdo ti zapolni RAM. Nato boš lahku ustrezno ukrepal.

Finta je, da če seštejem porabo programov v Task managerju ne dobim niti približno toliko kot je zasedenega RAM-a. Top proces je svchost.exe z 241 MB, drugi ima 143 MB, tretji 110 MB četrti 63 MB in tako naprej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Random restart računalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
7512690 (10735) Pero_SLO
»

Resetiranje računalnika brez razloga

Oddelek: Pomoč in nasveti
141114 (822) Yohan del Sud
»

QuadSLI na GeForce GTX 480

Oddelek: Novice / Grafične kartice
115635 (5064) PrimozR
»

nova grafika - problem - izginja slika