Forum » Pomoč in nasveti » Orodna vrstica Hitri zagon
Orodna vrstica Hitri zagon
kozjakovec ::
Pred kratkim mi je z opravilne vrstice zginila orodna vrstica Hitri zagon.Ko v meniju Orodne vrstice obkljukam Hitri zagon,mi napiše:"Orodne vrstice ni mogoče ustvariti".Poskušal sem tudi z Obnovitvijo sistema pa ni nič boljše. Še nekaj,tudi če grem v lastnosti opravilne vrstice in obkljukam Hitri zagon,se ta ne pojavi.
kozjakovec ::
Stanje je nespremenjeno,torej orodne vrstice "Hitri zagon" tudi po pregledu z predlaganim programom ne morem vspostaviti.Sicer pa register redno čistim,bojim pa se ,da mi je mogoče CC cleaner (ki ga tudi večkrat uporabljam)kaj preveč izbrisal.No še to,da ostale orodne vrstice(Povezave,Vrstice z jeziki,....)brez problema vklopim ali izklopim.
ABX ::
Verjetno si de-inštaliral Internet Explorer in je vrstica zginila.
Preveri da mapa "Quick Launch" obstaja v:
C:\Documents and Settings\UPORABNIŠKO IME\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Preveri da mapa "Quick Launch" obstaja v:
C:\Documents and Settings\UPORABNIŠKO IME\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23301 (20323) | darkolord |
» | Vklop opravilne vrstice v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1340 (1201) | darkolord |
» | Kje 'je' pokaži namizje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2419 (908) | ahimah |
» | butasto vprašanje, a vseenoOddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (944) | V-i-p |
» | Ne razumem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1136) | Tomi |