Forum » Pomoč in nasveti » Grrr, miš!
Grrr, miš!
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
scorpy ::
mja, a ma kdo kako idejo... karnaenkrat ne smem več dvignit miške (optične), ker takoj kurzor pobegne desno dol in/ali skače okoli. če je pa položena na podlago, je pa pri miru. to je grozno moteče.
mal več detajlov: ni se umazala, ni prah kriv ali kej podobnega. imam dva računalnika, in na tastarem se mi je isto začelo dogajat (pred kakim letom) karnaenkrat, ampak se nisem preveč sekiral. sicer sem zamenjal miški, ampak je spet moja, ki je na mojem računalniku še vredu delala, tam na tastarem podivjala. ko sem jo pa dal nazaj na svoj comp, je blo pa ok. torej je nekaj z mašino narobe. no, danes se mi je pa isto začel dogajat še z mojim compom pa sploh nič takega nisem naredil... sem resetiral, pretaknil kablovje, šel v dos v edit (če bi slučajno bli winsi (xp) krivi), karkoli mi je padl na pamet...
aja, miš je dexxa, comp athlon 1.4, k7s5a (če je pomembno).
aja, miš ni kriva ker mi isto dela na eni LGjevi od frenda, moja pa njemu normalno [:\]
![;(](https://static.slo-tech.com/smeski/icon_evil.gif)
mal več detajlov: ni se umazala, ni prah kriv ali kej podobnega. imam dva računalnika, in na tastarem se mi je isto začelo dogajat (pred kakim letom) karnaenkrat, ampak se nisem preveč sekiral. sicer sem zamenjal miški, ampak je spet moja, ki je na mojem računalniku še vredu delala, tam na tastarem podivjala. ko sem jo pa dal nazaj na svoj comp, je blo pa ok. torej je nekaj z mašino narobe. no, danes se mi je pa isto začel dogajat še z mojim compom pa sploh nič takega nisem naredil... sem resetiral, pretaknil kablovje, šel v dos v edit (če bi slučajno bli winsi (xp) krivi), karkoli mi je padl na pamet...
aja, miš je dexxa, comp athlon 1.4, k7s5a (če je pomembno).
aja, miš ni kriva ker mi isto dela na eni LGjevi od frenda, moja pa njemu normalno [:\]
- spremenil: scorpy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spet problem - Tokrat z grafično :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (895) | Meizu |
» | Ko odložim slušalko na telefonu se mi zažene računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9160 (4138) | Daniel |
» | problem z Recorder Bufferjem pri višjih hitrostihOddelek: Pomoč in nasveti | 2160 (1955) | ERGY |
» | problemi z lučkami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 881 (818) | Mavrik |
» | mis mx500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1044) | eR@S3R |