Forum » Pomoč in nasveti » KaZaA virus
KaZaA virus
reXor ::
Ja u novicah je objavlen virus od KaZaja.
Tam pise da je 150 datotek po 19Kb....jst mam pa 156 datotek po 21Kb velike!
A mislte de je postopek brisanja virusa isti al kej drugacen....sistem me cist nc ne jebe (vse dela po starem) tko da nevem ce bi ga sploh reseval.
Mam ga ze kaksne 4 dni in ko ugasnem rac. oz. ga restartam mi se datoteke ponovno nalozijo in jih zbrisem direktno!!
Dejte mi kej predlagat al morm nujno ta kur*ev Norton AntiVirus nalagat in ga zaganjat!
Mam winXp......a ce bi sistem formateru bi blo ql al se tut na drugo particijo naseli !!
Hvala ze u naprej !
Tam pise da je 150 datotek po 19Kb....jst mam pa 156 datotek po 21Kb velike!
A mislte de je postopek brisanja virusa isti al kej drugacen....sistem me cist nc ne jebe (vse dela po starem) tko da nevem ce bi ga sploh reseval.
Mam ga ze kaksne 4 dni in ko ugasnem rac. oz. ga restartam mi se datoteke ponovno nalozijo in jih zbrisem direktno!!
Dejte mi kej predlagat al morm nujno ta kur*ev Norton AntiVirus nalagat in ga zaganjat!
Mam winXp......a ce bi sistem formateru bi blo ql al se tut na drugo particijo naseli !!
Hvala ze u naprej !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 repairOddelek: Pomoč in nasveti | 669 (581) | Yacked2 |
» | Formatiranje ali defragmentiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (1054) | bluefish |
» | Resna varnostna pomankljivost v Mac OS XOddelek: Novice / Varnost | 3666 (2427) | klemen22 |
» | Novo leto - stari varnostni problemiOddelek: Novice / Varnost | 3674 (3246) | BBB |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2096 (1553) | flipflop |