Forum » Kaj kupiti » Spominjska knjiga
Spominjska knjiga
Tim Burton ::
Mene zanima če kdo ve ali se dobi kje kak "zvezek" (precej ponesrečen izraz
), v mislih imam kej takega:
Se pravi trde platnice s kakim zanimivim vzorcem, vezenjem,... kar koli, to kar sem dal je primer, ni potrebno da zgleda obrabljena. Pogoj je da so notri prazni listi velikosti nekje A4 ali manjši (vsaj kakih 50 strani, zaželjen A4).
Iz nje bi rad izdelal spominjsko knjigo, pri čemer bi ves dizajn (obliko strani,..) izdelal sam, rabim samo kako tako knjigo. Ima kdo idejo kje bi jo lahko dobil in za kakšno ceno?
Se pravi trde platnice s kakim zanimivim vzorcem, vezenjem,... kar koli, to kar sem dal je primer, ni potrebno da zgleda obrabljena. Pogoj je da so notri prazni listi velikosti nekje A4 ali manjši (vsaj kakih 50 strani, zaželjen A4).
Iz nje bi rad izdelal spominjsko knjigo, pri čemer bi ves dizajn (obliko strani,..) izdelal sam, rabim samo kako tako knjigo. Ima kdo idejo kje bi jo lahko dobil in za kakšno ceno?

ModriN96 ::
knjigarne, založbe...
loh bi pa tut kkšno tiskarno ala T.K.B.M kontaktiru pa bi ti oni nardil to kr ti hočš...
loh bi pa tut kkšno tiskarno ala T.K.B.M kontaktiru pa bi ti oni nardil to kr ti hočš...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | EPUB vs PDF na tablicah, prodaja e-knjigOddelek: Pomoč in nasveti | 6615 (6098) | Gandalfar |
| » | Cena barvnega printa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6902 (6083) | JimmyJo |
| » | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 27003 (26210) | Matev |
| » | Kje kupiti nalepke za CD?Oddelek: Kaj kupiti | 3152 (3001) | Blisk |
| » | Komplet barvic za risanjeOddelek: Loža | 7121 (6900) | sketch |