Forum » Mobilne tehnologije » Sony ericsson s 500i se noče povezat z računalnikom
Sony ericsson s 500i se noče povezat z računalnikom
gt55gre ::
Živjo imam mobitel sony ericsson s 500i , ki pa se mi noče povezat z računalnikom . Programska oprema je vsa naložena na računalnik. Zgodi pa se naslednje. Ko priklopim kabel usb iz računalnika v telefon , mi telefon ponudi možnost prenosa datotek . Izberem prenos datotek . Ko to izberem se mi telefon zresitira oz se ugasne in se spet vklopi. Pogona od telefona , pa pod moj računalnik ne prikaže, tako ,da ne morem prenašat datotek iz telefona v računalnik in obratno. Kaj bi lahko bilo narobe , ali bo potreben servis?
- spremenil: gt55gre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop ne zazna mobilnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 3921 (3431) | hmm23 |
» | nakup tablicnega racunalnika - za studijOddelek: Pomoč in nasveti | 4582 (4002) | kerco46 |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2216 (1979) | wini |
» | Samsung Galaxy Spica Android ( 2.1 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9217 (5715) | DOOM_er |
» | Samsung Galaxy Spica Android - bluetooh!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1137 (1029) | userx850 |