Forum » Operacijski sistemi » Hotmail in Opera
Hotmail in Opera
AlenX ::
Zanima me če je kdo seznanjen,kako se vstavi hotmail (osebno ga trenutno uporabljam na wlm) v Opero? Opera ponuja par mail ponudnikov ki si jih lahko direktno importaš ampak hotmaila pa ni vmes. Je pa še zgoraj (pod tools-mail and chat accounts-e-mail) ena možnost,ki je še nikoli nisem uporabil.Poskusil sem že parkrat,ampak mi je vedno izpisalo da je (kao) napaka na smtp....
Kako se tukaj pravilno vpiše dohodni in odhodni pop3/smtp naslov in pod katero vrsto maila naj sploh označim hotmail (pop3 ali smtp)?
LP
Kako se tukaj pravilno vpiše dohodni in odhodni pop3/smtp naslov in pod katero vrsto maila naj sploh označim hotmail (pop3 ali smtp)?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitve poštnega odjemalca za HotmailOddelek: Omrežja in internet | 3343 (1806) | cartdesign |
» | Gmail si je vzel dve uri počitkaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7177 (4493) | techfreak :) |
» | Windows Live Mail Desktop BetaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4972 (3571) | CaqKa |
» | hotmail - pop3 - smptOddelek: Programska oprema | 1660 (1561) | Tear_DR0P |
» | e-mail na nokiji 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 1776 (1698) | divx man |