Forum » Programska oprema » firefox problem z prikazom facebook strani
firefox problem z prikazom facebook strani
CybeRoky ::
Pri kolegu sem naletel na sledeč problem, ko odprema v povsodobljenem firefoxu FB stran se ne izriše tako kot bi se morala (manjka predvsem modra barva ...)
Ko sem mu pred mesecu naložil operacijski sistem in pa firefox je zadeva delovala normalno.
FB stran pa se normalno prikazuje v ostalih brskalnikih.
Najprej sem pomislil, da manjka kak plug-in ampak ni videti java je inštalirana, ostali pagi so normalni samo pri FB sem opazil problem.
Ko sem mu pred mesecu naložil operacijski sistem in pa firefox je zadeva delovala normalno.
FB stran pa se normalno prikazuje v ostalih brskalnikih.
Najprej sem pomislil, da manjka kak plug-in ampak ni videti java je inštalirana, ostali pagi so normalni samo pri FB sem opazil problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BLOKIRALI mi FB PROFIL- preverjajo slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 6487 (1970) | Saul Goodman |
» | a mogoce kdo pozna to stran?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1034 (993) | black ice |
» | Facebook - virus v uporabniškem profiluOddelek: Pomoč in nasveti | 3748 (3070) | GTX970 |
» | Prevoz.org -- komentarji in pripombe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15613 (8612) | Alexius Heristalski |
» | Facebook tab "povabi prijatelje" ne deluje?Oddelek: Izdelava spletišč | 1065 (905) | Housy |