» »

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

««
12 / 19
»»

Yaqwsx ::

finta je da ce mas zaprte porte, pa te izbere za hosta vrze cel lobi ven pa si tam 1min zastojn cako, po drugi strani ce mas odprte pa nimas dovol mocni pc oz linije pa te izbere za hosta pa se slabse, ker 80% iger s slabim hostom nemenja pol pa igras v lagu.

dedi serverje naj dajo pa bomo vsi srecni, ce komu prezakoplicirano igrat na pcju pa naj nabavi konzolo. pc pac ni za vsakega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

mkonci ::

Pozdravljeni,

Mene pa zanima kako si lahko naredim kak backup profila, če se mi slučajno komp pokvari, da mi ne bo treba od začetka spet igrat, da dobim boljše orožje.

Hvala,

AngelOfDeath ::

Narediš kompletno sliko vseh diskov vključno z winsi.
Npr z Acronisom...
edit: Slovnica

Mohic ::

A veste mogoče kako lahko odpravim to težavo. Namreč v igri, kjer je text oz. besedilo je to nelogično zapisano. Igra dela drugače brez problema vendar je besedilo neberljivo.

še slika:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mohic ()

davco ::

Moraš si posneti DirecX, vsaj pri prijatlu je bilo tako.

Pozdravljeni,

Mene pa zanima kako si lahko naredim kak backup profila, če se mi slučajno komp pokvari, da mi ne bo treba od začetka spet igrat, da dobim boljše orožje.

Hvala,

nerabis backupa delat, to steam dela online.

Bor H ::

Kaj pa kontra, igral sem Rainbow Six Vegas 2 "od prjatla" in bi si ga kupil prek steama, lahko kako save prenesm notr?

destroyer2k ::

Yaqwsx

Dostim je že račun izbrisal čeprav naj bi bilo shranjeno na steam cloud.

Pozdravljeni,

Hvala,

nerabis backupa delat, to steam dela online.

Uf če je pa tko je pa vse OK!

Yaqwsx

Dostim je že račun izbrisal čeprav naj bi bilo shranjeno na steam cloud.

sej se shranjuje lokalno na disku, pa steam cloud. oboje enakocasno nebo verjetno odpovedalo.

If you have recently lost stats or rank in this game, you may be able to recover this information as outlined:
Go to the Steam folder and find the Modern Warfare 2 install folder
Default location: C:\Program Files\Steam\Steamapps\common\call of duty modern warfare 2\
Open the \players\ folder
The multiplayer profile is updated regularly as a .stat file and also includes a backup file.
All original profile files begin with md202ef8d and backup files will begin with md202ef8d.bak
Locate the profile and backup .stat files with the most recent "Date Modified" listed in Windows
Move the profile .stat file to a new location (Creating a new folder and placing it here should be fine)
Rename the backup .stat file and remove the ".bak" from the filename
Launch Steam and re-test this game.

Yaqwsx

Zaenkrat sem zasledil da enim 50 folkom je že to naredil. Malo poglej na IW forum in boš videl, da ta napaka se dostikrat naredi (in obje se zbriše iz steam cloud in diska).

Zanimivo pa je to, da ta napaka je samo na cod6 in nobeni drugi igri se ne dogaja.

bogve kaj folk ustvarja, editira kaj faile, probava rank hacknit al pa kaj.. pa pol nepovejo ;). jaz sem spil ze 10x sesu na vse mozne nacine(zmankalo stroma, zapr v task manageru, pol crasno zarad dx) pa se nisem nic zgubo. lahko, da majo tud disk hin al pa ram al pa kaj, kaj ves ;). vglavnem praviloma, se vse shranjuje online tak, da nebi smel nic zgubit, ce disk crkne oz formatiras.

tu se mate eno zanimivo tabelico

orozja

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

Klemzz ::

Hm, FAL mi je še najbol ql, odkar je odklenjen ga uporablam, sicr single shot, sam če igraš HC je tko vseen :)

jizzer ::

Kdo pa špila HC?ponavadi je najmanj folka tam...ne ponavadi....vedno

jaz igram samo ground war drugje mi je premalo folka :P

A mi prosim poveste kako vbistvo iskati serverje. Sam imam nameščen steam in zaženem igro ter dam play now - find game. Zberem recimo free for all potem pa mi išče in išče in nenajde nobenega palyerja več :s Je kakšen drugi način iskanja serverjev morda?

ne to je to, edini nacin, da najdes igro. kero verzijo igre pa mas?

1.0.159

posodobi na 1.0.174, cudno, da ti ni steam ze avotmasko. preveri ce mas aploh automatsko updatenje vklopleno

Rotaidal ::

Steam ti sam posodobi verzijo.

Kako pa. Meni je ni pa tudi najdem ne kje bi lahko to naredil?

Rotaidal ::

To bi ti moralo takoj posodobit, ko si prvič pognal igro. Imaš original?

pocasi ze smesno postaja vse skupaj kak iwnet funkcjonira.. od 5 iger, ki sem jih poskusal danes igrat predno sem obupal me je 2x dcjalo od hosta, pri enem sredi igre pri menjavanju hosta, drgui sem 5min gledo nalaganje mape pa pol dc. pol 2x igral v lagu kjer niti ni poskusalo menjat hosta. v 5 igri pa sem naletel na aimbotera. pa sem samo quito. dovol za danes.

aja pa slisal sem nekaj, ze pripravlajo DLC za 10EUR, ki bi naj prisel marca. jupi 3 nove mape za 10EUR.

mater v primeru dedi. serverov bi moderi ze 100map naredli ne pa, da moram skoz 6 map spilat, od kerih se 3 samo ponavlajo vedno z nova. zdaj pa bomo se za par novih placat mogli.

Še neki bi uprašal. Osvojil sem tiste hitrostne nastavitve (da si kao bolj hiter in jih kolješ z nožem). Samo zakaj so nekateri še veliko hitrejši kot jaz? Prov vidi se ko tečejo tako hitro kot jaz, nato pa kot bi prižgali turbo gredo hitreje naprej??

hvala

DjTonic ::

Saj je en perk, da imaš unlimited sprint. Se ne "utrudijo".

rabis marathon pa lightweight, pol pa se je odvisno kero primarno orozje mas, z smg mislim, da si najhitrejsi.

rdecaluc ::

Aha .. si z tema dvema perkoma res majka, potli pa še eno pištolco z nožkom in pa opremljen z pikado nožkom .. pravi Jack the Ripper..

Aja ne pozabmo oment enega velikega hrošča pri tem :O
Est modus in rebus. ,typos

CP hrosc je je prava nadloga. vcasih sploh metkov nezazna(to tud drugac nena samo tu se bol opazi), ko jih v njega spustis. vceraj je en pred mano stiho moje 2x sem ga s shotgunom v hrbet z neposredne blizine pa nic pol ga je en z granatarom.

pocasi ze smesno postaja vse skupaj kak iwnet funkcjonira.. od 5 iger, ki sem jih poskusal danes igrat predno sem obupal me je 2x dcjalo od hosta, pri enem sredi igre pri menjavanju hosta, drgui sem 5min gledo nalaganje mape pa pol dc. pol 2x igral v lagu kjer niti ni poskusalo menjat hosta. v 5 igri pa sem naletel na aimbotera. pa sem samo quito. dovol za danes.

aja pa slisal sem nekaj, ze pripravlajo DLC za 10EUR, ki bi naj prisel marca. jupi 3 nove mape za 10EUR.

mater v primeru dedi. serverov bi moderi ze 100map naredli ne pa, da moram skoz 6 map spilat, od kerih se 3 samo ponavlajo vedno z nova. zdaj pa bomo se za par novih placat mogli.

ne špilaj potem pa ne spamaj tu gor ker te "tezave" so ze znane....

particle ::

Ok. Sem level 70 in ponudila se mi je opcija da odklenem prestige mode. Če prav razumem vse skupaj, se mi potem vse resetira razen titlov in emblemov, ter lahko spet začnem z level 1. Na voljo naj bi imel še neke nove achievemnte. Se pravi levelanje jovo na novo do lvl 70... kaj je pa potem? A se mi sploh splača vse to še enkrat?

Hvala za odgovor.

Guzzy ::

ne splača se ti

kaj si ti mogoce kak moderator, da bos zdaj tu postavlo pravila, kaj lahko pa kaj ne... igre sploh kupo nisi, pa si celi masni, da sploh dela sej ni vazno kak. ce bi za njo placo kot mi "posteni" ljudje, bi verjetno drugac gledo na stvar. zarad takih malih hackerov, kot si ti je igra postala se slabska kot je itak ze bla.

Heh zdaj se pa vidi, kako ima IW odnos do pc gamerjev.

MS je oznanil včeraj da prvo bo prišlo samo za xbox 360 dlc kasneje pa za ps3 in pc.

nekaj sem cito da je dlc ze v igri not samo je lockan. baje so game modi lockani, pol mape pa killstreaki. bi blo res smesno, da bi za to kasirali kar ze itak mamo samo je zaklenjeno. nebi me pa presenetlo :P

http://www.modernwarfail2.com/2009/11/1...

Zgodovina sprememb…

kaj si ti mogoce kak moderator, da bos zdaj tu postavlo pravila, kaj lahko pa kaj ne... igre sploh kupo nisi, pa si celi masni, da sploh dela sej ni vazno kak. ce bi za njo placo kot mi "posteni" ljudje, bi verjetno drugac gledo na stvar. zarad takih malih hackerov, kot si ti je igra postala se slabska kot je itak ze bla.

Nisem moderator bog te varuj ce bi bil ker mi tvojo jokanje o lagu pa tezavah gre pocasi na zivce...
Pa sorry ker nisem tistin mamin sinko ko mamico prosi za gnar...Ko bos zacel denar sluzit se tukaj oglasi OK?

bodi pridni doma pa ubogaj mamico pa bo tebi tud mogoce kupla :D

macgajver ::

Špil sem na žalost kupil in se počutim konkretno nategnjenega kot vrjetno vsi po vrsti. Saj ne rečem, če bi bila tole strategija je zaradi mene lahko lag extra zajeban ampak pri prvoosebni streljačini je pa nedopustno. Tukaj je nekdo tako lepo napisal, da sploh nebi prevajal v slo jezik.

MW2 has some of the worst lag I've ever seen. In a game that relies mostly on 2-3 hit bullet kills, each encounter becomes like one of those old Western duels where whoever fires first wins.
Unfortunately, the lag (and lag compensation) is beyond terrible. I don't know how many times I though I've popped out and then retreated behind a wall, only to see my Killcam that showed me still in front of the wall. Or those many times where we swear we've fired 4 bullets, yet Killcam shows none coming out. And how about those times when we supposedly got shot by 4 bullets, yet we seemingly just dropped dead in one shot?

Yet somehow, this is the best selling game of our generation. *sigh*
tenstan krompir je pa zakon

tokra ::

Lpo je napisau :|.. je pa res.. če špile niste kupili bodte raj tih ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tokra ()

TOP ::

Tukaj je tud važno kako linjo maš in na katerem serverju igraš.Igrica ni tolk zanič,kot je nekateri opisujete,za vas ne bo nikdar nobene dobre igre.Če samo pogledamo kolk jih je kupilo,to pove vse.

bajsibajsi ::

@TOP ne klobasaj o necem, o cemer ocitno nimas pojma. Ce ze klobasas, se prej vsaj docela pozanimaj, o cem tocno se uporabniki pritozujejo; tudi ce ti se vedno ne bo popolnoma jasno in online igranje po tvojih obcutkih deluje dobro.

TOP ::

Očitno si pojedu preveč klobase pa ti škodi:))

z 2mb linijo sem imel pinga 170 medtem ko je frend z 10mb linije imel 60 pinga na istem serveru in jaz sem bil edini "high pinged jerk" ne mi rečt da nima linija veze s tem....
Kako vem kolko pinga sem mel? Tweak configa....

matija14 ::

Če je igra, MP tako zanič kot pravite.... Zakaj se potem tako dobro prodaja igra?

Ker se prodaja na podlagi predhodnikov, reklame in hypa. Pa SP je kr fajn, noben presežek glede na prejšnje dele ampak vseeno hudo zabavna.

Berserker ::

No potem so so ti osebki ki so kupili orginal in to obžalujejo sami krivi da so nasedli reklami.

BigWhale ::

Bor, ja tri mesce (al kolk ze) se pa kar ne prodaja zaradi hype-a. Neh bluzit no. :> Igra je zabavna in za svoj denar ponuja dovolj. Ampak samo ce si povprecen igralec! Ce imas doma mizo obleceno s teflonom, USB navit na 1GHz, sedemnajst utezi na miski, da dosezes perfektno razporeditev teze na miski, misko z 20.000 DPI in 34 gumbi potem igra sux0rz! Ima najbolj grozen lag v zgodovini laga, je totalno nerealna in sam za n00be.

Your choice!

PS: Prodajam poceni lubrikant, kupi kdo?

O ja pa se, špil je na konzolh dobil dobre ocene, to je tudi glavni trg. Tm očitno deluje dobro, predvidevam da tudi zlo dobr deluje v večjih mestih kjer IWnet najde igralce hitreje, so bližje in zato manj laga.

ce bi reklamirali, kot si igra zasluzu verjetno nebi nihce kupo

Berserker ::

Na xboxu že od nekdaj ni bilo dedicated serverjov(razen bad company 1 se mi zdi da ga ima, pa mogoče halo 3) zato za konzolaše to ni nevem kak problem, za dolžino itak vemo da so vsi deli prekratki. Igra za tiste ki bi radi hitro zabavo brez razmišljanja , če hočeš pravo streljačino, taktiko in solidno dolžino pa izberi kaj drugega kot cod.

xbox zarad drugih vzrokov nima dedijev, ne ker je bolse, ampak ker MS nadzira live, pa razen njih nemore doben drugi postavit servera. pri pc pa lahko vsak bureq postavi server. pa na pc, bi ze moderi spacali kaki pro mode skupaj za g33ke. res je, da smo vedli da ni dedi. serv., ampak oblobleno je blo tudi, da iwnet dela kot mora. torej, da najde najbolsega hosta v tvoji blizini. v realnosti pa 90% casa tega nenardi, izbira kr folk, ki nima ne dovol mocne masine ne linije, da bi hostali. da ne omenjam matchmaking, nedeluje party, balance nikakvi vedno veckrat pridem v lobi, pa je v nasprotnem teamu 6 klan memberjev, plus da tretino iger me vrze noter na koncu runde, ko je ze vsega konec. ravno vceraj me je vrglo v igro kjer je mel en 30:0 pa copera v luftu, pa quitam, pa grem iskat novo igro pa me vrze nazaj noter v isto igro, pa vidim kak nuke sprozi pa spet quitam, pa grem spet iskat igro pa me se 1x vrze noter pa mi pokaze se samo seznam. 3x me je vrglo v isto igro, ki je bla koncana. pa to se mi je zgodlo ze nevemkolkokrat, da me vrze nazaj v igro s katere sem quito.

igra sama je super, ampak iwnet matchmaking sux. mislim, da se folk cisto opraviceno pizdi 2 mesca isto, in vedno slabse postaja in infinity ward nenaredi cisto nic. pa tud dobenega znaka od njih da delajo kaj na tem, samo dlc so napovedali. ce mene vprasas je to igra v beta fazi, dalec od delujoce koncne verzije.

Zgodovina sprememb…

««
12 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Modern Warfare 3 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
528135071 (12032) Skyman
»

Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

828165212 (9710) oo7
»

Call of Duty: Infinite Warfare (Call of Duty 13) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32775123 (42888) oo7
»

Call of Duty: Black Ops 3 (Call of Duty 12 (2015) Treyarch) (strani: 1 2 3 4 5 )

20940351 (25993) oo7
»

Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

419107872 (82701) Klemzz

Več podobnih tem