» »

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

««
11 / 19
»»

Yaqwsx ::

pod 30 sec pa res ni neki blem. iwnet rekord je 22sec.

alro ::

dejte pomoč plisss

DaVidQ ::

dejte pomoč plisss

Najprej v razumljivi slovenščini napiši kaj je problem...

Mam org cod mw 2 pa k hom it multiplayer me kr na namizje vrže. kaj bi lahko blo a je mogoče zarad windows 7 beta.

probaj pognat kot administrator, pol pa se probaj s kakim compatibility mode
seveda pa upam da mas vse drivere posodoblene

Rotaidal ::

dejte pomoč plisss

Link ki sem ti ga dal, si sploh pogledal?

Possible fix for PC crash, it worked for me
Try this, this worked for me.. at least for now. the game would crash on me within 10 minutes of launching it. After I did these steps I was able to play for 2 hours straight without a crash last night before I went to bed.
Like most that have the crash problem, I tried all the things that the help said to do, change my resolution, stop all in msconfig, stop all microsoft tasks... blah blah blah... non of that worked except this....

** just make sure your monitor is set to 60 Hz to match the game, I left my screen resolution as is and was still able to play.

do this for both single player and the multiplayer shortcuts on the games list.

Validate your game files.
__________________________________________________ ______

Open Steam and go to your games list:

RIGHT click on the Modern warfare 2 text and select "PROPERTIES"

a new steam window will pop up and select the 3rd tab "Local files"

and click "verify integrity of game cache" let it run it's course.

I have the retail version and doing this it found 1 missing file and it replaced it automatically.

*** ALSO, when that's done click the "defragment game files" and do that while your there.

Good Luck!! I hope it works for you

sm že probu pa mi use najde če dam verify

Berserker ::

pod 30 sec pa res ni neki blem. iwnet rekord je 22sec.

In kaj zdaj, probam biti hiter,zadenem takoj, ne koljem civilistov ampak mi čas poteče zaradi prepočasnega reoadanja orožij, moj najboljši čas je bil 37s , res pa je da nimam neke gejmerske miške in ostale krame.

Zgodovina sprememb…

en moj poskus, sem bil ze hitrejsi samo s frapsom nemorem, nelaufa dovol tekoce. fraps locka fps dol.

Hexx ::

mam beta 7100 ati radeon 4350 512mb ddr2 potem mam 1.8 ghz procesor singel core 2 gb rama. Pa k grem na can you run it mi napiše de dela perfektno.res potrebujem rešitve. ker hočm da bi delal ker sm pol za brez veze 45 EUR stran vrgu res plsss.

a ni 1.8 ghz malo premalo?

System Requirements

OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
Hard Drive: 12GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation

1800mhz je res malo nisko

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

BigWhale ::

BW, ja pa ja de. Ze v osnovi je ping v povprecju blizu 200ms do zahodne obale...in nazaj.

In nazaj? Kaj pa to pomeni? No, jaz imam lag meter nastavljen tako, da kaze bolj podroben ping v manjsem razponu. Najbrz narobe kaze.

Verjamem da igrate za pure fun in se ob tem verjetno neizmerno zabavate,

Ne, sploh se ne zabavamo in igramo za dnar. A se da se kako drugace?!

ampak vsakemu nekoliko "naprednejsemu" FPS igralcu je ze 125ms pinga odlocno prevec za dobro igralsko izkusnjo.

Ja, verjetno je v tem problem, da je prevec napreden in ce je prevec laga pol kvihti na miski niso prav razporejeni in tko naprej, a ne? Povprecen cas za klik na miskin gumb je kakih 30-50ms takrat, ko pricakujes, da bos moral klikniti. Laga, dokler ne pride do kaksnega resnega 'warpanja' igralcev sem ter tja sploh ne opazis.

bigwhale govori v 1 osebi prosim. ce si ti bol pocasni.. pa neopazis, nepomeni, da ostali neopazimo. meni se nonstop dogaja, da nasprotnika zagledam pa ga zacnem strelat, pa tud dobim potrjene 3 zadetke, pol pa pogledam kill cam, pa sem gledo v cisto tretjo smer kaj sele, da bi vstrelo. 10 let sem igral CS redno in ostale straljacine obcasno pa tega se nisem dozivel.

bajsibajsi ::

@BW
Tisti ki trdi, da ga ping v teh mejah (125ms+) v FPS igrah ne moti, se zagotovo ne steje med "naprednejse" igralce. Povsem jasno sem napisal in s tem potrdil tvoje besede, da tebi povsem ustreza, kar pa ne pomeni, da vsakomur in se zlasti ne bolj resnemu COD igralcu; kar seveda nima nobene veze z igranjem za denar.

Nihce ni govoril o zakasnitvi fizicnega klika na misko, zaslonskega laga, graficnega,wifi..itd. Sem povsem preprican, da si moje besede razumel. Ampak ce zelis biti komik... tud prav.

Zgodovina sprememb…

Rokomah ::

Men na vsake toliko časa comp zmrzne in ga moram resetirati. Zglede, kot bi se grafična pregrevala. Grafične nastavitve v igri imam na sredne. Je kakšna rešitev za to?

moj sistem:
Intel Duo CPU
4GB RAMA
GF9800 GT nVidea (zadnji driverji)

Zglede, kot bi se grafična pregrevala.

Kako veš da se pregreva? Uporabi gpu-z in poglej temperaturo.

Zglede, kot bi se grafična pregrevala.

Kako veš da se pregreva? Uporabi gpu-z in poglej temperaturo.

Men comp zmrzne,predno ga znova zaženem se pa celoten sistem toliko ohladi, da ne kaže dejanske takratne temperature.
Men najprej igra zašteka, potem se mi pa pojavijo pixli na monitorju (zvok slišim še naprej), pol pa komplet zmrzne, da ga moram resetirati.

Igram lahko cca. 10min potem mi vse skupaj zmrzne. Načeloma uspem priti na namizje, včasih pa še to ne.
Ima kdo podoben problem li kako ga je rešil?

Samo pri tej igri, ali pri ostalih tudi?

Samo pri tej igri, ali pri ostalih tudi?

Za enkrat samo pri tej igri. Predvidevam da zaradi hude grafike. Sem že zmanjšal predlagano nastavitev, vendar se dogaja enako. Na forumu nisem zaselil nikogar, ki bi imel podobne težave.

LordTado ::

To se ti greje cpu ali grafa,probej nardit manjše nastavitve in pol probej magari na low...

Snohman ::

Kaj mogoče kdo ve kako usposobit tipke na desni strani tipkovnice v igri?

Sem še bolj old-school in se raje premikam s puščicami kot pa z WASD, seveda pa rabim nekaj pomožnih tipk za orožja itd, a mi številke na desni ne delajo.
Se to da spremenit na kakšn način?

In btw; to da ni nagibanja, je pa zelo zelo slabo.

Bor H ::

probej numlock stisnt

Snohman ::

Sem že, ne pomaga.

Berserker ::

PujsaPepa ::

Se v MW2 da kje izklopit kri ?
V CoD1-5 se je dalo, v tej CoD6 pa ne najdem in ne najdem...
(oziroma, ali obstaja kak "no-blood" patch kot je bilo treba za CSS)
Thanx!

jizzer ::

Crack za MP še kar deluje... okoli 10 dan je že =)

Matej_K ::

Majeric res je..že kar dolgo deluje ja..

Ti si bil tisti ki se je danes v Demilition dru kaki noobi smo ostali...mona!!!
... .. .

nea se spomnim ker se skos nekaj derem ker me razpizdi...
sam delaš vse pa noben nič ne pomaga mam občutek...pa verjetno sem bil ja ker se skos nekaj derem....

Ti pa si ziher oni camper Kotnik M(atej) sem iz imena prepoznal =)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jizzer ()

Matej_K ::

haha, got me :-D thats me :D zmeri dobim perk:
'Most time with enemy' ker nkol ne opazm da stojijo zravn mene...kok časa že ti igraš, kokr sm vidu da maš že 70 level...

Sam morm rečt da sm opazu so najmočnejša orožja light machine guns...nevem al se sam men zdi da s tem največ killov dobim, mogoče, k z assaultkam ne znam tolk dobr mert al?
... .. .

jaz mam rank hack zaradi tega ker crack lahko vsak čas mine in sem spet lv 1 potem...

Jaz špilam sem odkril zdaj moj najljubši class: Shield,Shotgun/akimbo (zadnji),Knife za vrčt pa še nekaj perkov in ownam =)...
drugače dosti igram z LMG pa tut Assoultke se da preživet kaki M4A1 in AK 47...

Daj mi tvoj steam :D

klemen00 ::

Imam enak problem kot alro, ko zaženem MP me vrže nazaj na namizje, enkrat na tedem pa me spusti da lahko igram, naslednji dan pa konec. Računalnik zadustuje vsemu kar je potrebno in vsi driverji so posodobljeni. Edino kaj je imam windows 7.

jaz mama tut WIN7 64x...dela vse odlično...

AngelOfDeath ::

Samo toliko aimboterov pa wh-jev še nisem videl v igrah, kot jih je v tej... way to go iwnet...
edit: Slovnica

Jst ::

SP je spektakel, čeravno je zgodba na momente nerazumljiva. Manj nisem pričakoval, kaj več pa tudi ne. Mogoče sem imel potiho upanje, da bo umetna pamet kaj boljša kot v World at War. Tahude kikse nisem več opazil, kot recimo, da kolega hoče na moje mesto, a gre zraven, potem pa nažiga v zid. Tega se najbolj spominjam iz WaW in tega več ni, da bi pa kaj bolj pripomogli k občutku vojnega kolesja, pa mogoče, ko bojo prihajale Really Next of Next Gen.

Multiplayer. Hmm. Tole bi mogoče bilo igrivo v mp na ps3. Na PCju pa meni ni. Umetni lag je že nekaj, česar se bivši dolgoletni UT igralec ne navadi. Igro včasih najde takoj = pol minute, ko se mu pa nekaj ne izide, pa ti resetiraš enkrat, potem gre še gostitelj igre in spet išče in več časa čakaš, kot pa igraš.

Prejšnje dele nisem igral, a meni je mp izkušnjo na koncu bolj prevagalo negativno...

edit: No, bolj pošteno bi bilo primerjati tole igro z prvim Modern Warfare, ker je WaW naredila druga ekipa. Ampak pošteno povedano se igre ne spomnim kaj preveč. Spomnim se začetka, ko se v vlogi nekega arabskega predsednika voziš zadaj v avtu, nato te na televiziji ubijejo. Spomnim se pa zato, ker sem (bil) mnenja, da je končno prišel kolikor dober igralni aftermath 9/11.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

http://torrentfreak.com/the-most-pirate...

kak zavidam tistim 4miljonom :'(, ki niso nasedli pa kupli tega sranja

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

Bor H ::

Še zmer jokate? Sej SP je prov kul

http://torrentfreak.com/the-most-pirate...

kak zavidam tistim 4miljonom :'(, ki niso nasedli pa kupli tega sranja

Pametni preizkusimo pred nakupom.

MP nemores probat, ker ni demota, nazalost. zarad singleplayera pa tak nevem, ce je kdo kupo

destroyer2k ::

Yaqwsx

Dost jih je za singleplayer, še preveč po mojem mnenju (za okoli 15 folka vem da so kupli samo za sp).

SP je tak kratki, da zarad tega se nesplaca kupovat. po 20ur igranja MPja, si ze vec casa v lobiju prezivel, kot traja cel SP. zalostno ampak res 8-)
cetrtino casa namrec porabis samo, da igro najdes oz. cakas na novo mapo itd..

MP nemores probat, ker ni demota, nazalost. zarad singleplayera pa tak nevem, ce je kdo kupo

Kdo pa govori o demotu.

shekanega MPja se takrat tud ni blo, ce vam zdaj za bozicka dovolijo igrat MP s travnisko verzijo uzivajte dokler lahko.

Guzzy ::

men je cod 2 pa cod 5 še vedno bolša od cod6-kjer ni bolt action rifel je čista polomija!

sploh nerabiš tolk skilla samo držiš gumb in on umre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Guzzy ()

bluefish ::

SP kampanja je res obupno kratka, ne glede na težavnost. Če je nekomu do MP, potem OK, v nasprotnem primeru pa je igra rip-off.

sej sam mp ni slab. mene moti iwnet tezave se ze zacnejo v samem lobiju, majo tistih 10 vzrokov zakaj si ven leto, pol 50:50 sansa, da bo host ok, pol hackeri, ki jih nemores niti kickat. 90% stvari, ki mi gre na k... bi se dalo resit z dedi serverji. ampak kurc ce hoce iwnet kasirat za dlc tud na pc, bomo se pac mogli sprijaznit z iwnet. nerazumem argumenta, da je to zato da poenostavijo stvar.. pol pa se te morijo s temi porti pa tem, ki je 10x bol zakomplicirano kot uborabit server brovser. lepo jim nasedate tisti, ki v to verjamete in komaj cakam, da vam zakasirajo 10EUR za 2 novi mapi, kot je to praxa na konzoli.

Joj to se zares veliko dogaja...Priznam...So what?Kdo ti je kriv če ti nisi potpežljiv?Na K mi grejo taki posti ...:S

cuj da sem pri 100ur igranja 25ur bek vrgo zarad tega.. se clovek malo zamisli. te se ga raje napijem pa 1 dan zgubim kot pa, da ga zabluzim z gledanjem v luft

destroyer2k ::

majeric10

Zavirgli so tehnologijo, ki delovala brez problema, potem pa rečejo da zato, ker niso znal server zbrati. In sedaj morajo nekateri zaradi tega ruterje odklenat in te stvari, če kdo ni znal server izbrati, potem sigurno ne bo vedel kako ruter porihtati.

V glavnem bistvo je da COD je sedaj slab, ker tisti kateri so šli na tekmovanja sedaj skoraj je nemogoče, pa kiknat da ne moreš playerja pa največja bedarija.

Jaz sem mel NAT Type: strict od zacetka pa sem si ta teden dal na Open pa ni razlike...
««
11 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Modern Warfare 3 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
528135072 (12033) Skyman
»

Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

828165213 (9711) oo7
»

Call of Duty: Infinite Warfare (Call of Duty 13) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32775123 (42888) oo7
»

Call of Duty: Black Ops 3 (Call of Duty 12 (2015) Treyarch) (strani: 1 2 3 4 5 )

20940353 (25995) oo7
»

Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

419107874 (82703) Klemzz

Več podobnih tem