» »

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty

««
7 / 19
»»

Klemzz ::

Nevem, jst sm naroču pr igabiba al kaj je pa je blo 44EUR, poštnino krijejo oni.

AngelOfDeath ::

Se da PC verzijo se kje kupiti pri nas? V Big Bangu jih je zmanjkalo. 70EUR za PS3 verzijo ne bi dal, 45EUR za PC verzijo se. Pa Za BigBang imam se tisti kartoncek z nalepkami, bi bilo skoda, da ga ne izkoristim. :>

44€ za 5 ur igranja ?

Daj lepo te prosim. Zapravi ta denar za pijačo bo dosti boljše izkoriščen.
edit: Slovnica

Skyman ::

44€ za 5 ur igranja ?

sei poj pa ni cudn se se folk vs pijan po napacni strani avtoceste fura
v glavnem res tistih 44€ ni vredno za SP ampak ce pa dost MP igras pa nimas tle kej premislevat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

laught ::

Najbolj žalostno je, da se taki špili najbolj prodajajo medtem ko so eni orng boljši špili(ki niso kopija prejšnih delov) krepko spregledani.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: laught ()

44€ za 5 ur igranja ?

v glavnem res tistih 44€ ni vredno za SP ampak ce pa dost MP igras pa nimas tle kej premislevat

MP

To misliš to da čakaš 1 uro na igro, ki jo pol igraš 5 minut ?
Če sploh imaš to srečo da najdeš igro in le ta kolikor toliko deluje.
In če imaš neverjetno srečo jo celo dokončaš ne da te ven vrže.

galu ::

MW2 za XBOX 360 je čuden, ker ljudje kar letijo iz Livea (BANNED) - seveda pirati mnja.
In other news: COD 2 mi je še vedno boljši...
Tako to gre.

DjTonic ::

Pijačo spiješ praktično takoj, igro pa lahko igraš dalj časa. Upoštevati je potrebno, da jo lahko kasneje prodaš še vedno za zadovoljivo ceno.

Meni ni žal dati npr 44EUR za dobro igro za Xbox 360 in tako podpreti avtorje. Na PC-ju namreč ne igram iger. Na xboxu pa si vsaj enkrat tedensko vzamem čas, za kaj več ni časa. Igre naročam iz UK in me s poštnino pride cca 40 EUR. Sedaj, ko je ta igra že 1 teden zunaj se dobi že za 35 EUR, če imaš srečo. Morda se najde še kakšno rabljeno. 70 EUR, kot stane pri nas pa res nebi dajal.

Imam Cod 4 orginal in je še sedaj ogromno folka online, žal mi ni bilo niti eura. Če komu ni problem čakati, se splača igre kupovati na ebayu v času božičnih praznikov. Najdejo se namreč oglasi, kjer posamezniki prodajajo nove igre za nižjo ceno, ker so jih recimo dobili za darilo in jih ne želijo uporabljati.

Pa da ne bo kdo narobe razumel, da ne hodim ven oz. kaj podobnega. Z veseljem občasno s prijatelji ali sodelavci spijem kakšno pivo,...

Vidim da še niste poskusili veličastne neumnosti, ki so jo naredili v tem delu z MP
To kar je zdaj narejeno pomeni konec MP

dronyx ::

MP je predvsem obupno dolgočasen, sploh 6 na 6, kjer vsi samo nekaj tečejo okrog in čez čas igraš 4 na 4 ali še manj. Tako dolgočasil se jaz nisem še v nobenem MP COD serije. Zadeva je sicer v redu na manjših mapah in če sta ekipi uravnoteženi, drugače pa samo leave game.

jizzer ::

44€ za 5 ur igranja ?

MP

Mene srce boli ko vase komentarje berem...
Pojma nimate o čem govorite...Dal bi 100€ za tako igro...Boli mene za SP 6h na harden je men cisto zadost dolgo...Posuskil sem travniško verzijo MPja in moram reči da mi je svetovna igra...tak kot sem rekel dal bi 100 € za njo...
Vredna je svoje cene...Mel sem travnisko pa nisem mel takih problemov...Joinalo takoj, 100 pinga zaradi moje low povezave ostali so meli lepo, klub temu se je dalo igrat, orozja...tako dobrih modifikacij se nisem nikjer videl...in tile attachmentsi I LOVE THEM!!!

Skratka nevem zakaj blamirate tolko tole igro ker je vredna svojega dnarja!

EDIT: Onyx 6 v 6?kje pa si to videl? nikoli nisem igral pod 8 v 8 pa se to mi je bilo preveč...
VGLAVNEM VSAK MA SVOJE MNENJE IN MOJE ZGLEDA TAKO!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jizzer ()

DjTonic ::

Če boste imeli možnost poskusite še MP na Xboxu 360. Glede SP pa dokler se igra ne "obrne" na Veteran se ne hvalite, da ste jo končali in da je dolgočasna. Sicer pa pomoje ni point v tem v kakšnem času se jo obrne, ampak da se ob igri sprosti in uživa.

BigWhale ::

Se da PC verzijo se kje kupiti pri nas? V Big Bangu jih je zmanjkalo. 70EUR za PS3 verzijo ne bi dal, 45EUR za PC verzijo se. Pa Za BigBang imam se tisti kartoncek z nalepkami, bi bilo skoda, da ga ne izkoristim. :>

Steam is your friend. :)

Na Steamu je igra 60EUR. Pa se kartoncka od BigBanga ne morem izkoristit. ;)

@majeric10: Skoraj vse igre se igrajo max 6 na 6. 9 na 9 lahko igraš samo dve in sicer TDM in Domination. Upam da govoriva o isti igri?

Kar se pa orožij tiče, jaz uporabljam 99% eno in isto puško. Večina orožji je zame neuporabnih in vseeno, tudi če jih ne bi bilo. Snajperji so pa pri tako majhnem številu igralcev in večinoma urbanih mapah sploh brez veze.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

DaVidQ ::

44€ za 5 ur igranja ?

MP

Pojma nimate o čem govorite...Dal bi 100€ za tako igro...Boli mene za SP 6h na harden je men cisto zadost dolgo...Posuskil sem travniško verzijo MPja in moram reči da mi je svetovna igra...tak kot sem rekel dal bi 100 € za njo...
Vredna je svoje cene...Mel sem travnisko pa nisem mel takih problemov...Joinalo takoj, 100 pinga zaradi moje low povezave ostali so meli lepo, klub temu se je dalo igrat, orozja...tako dobrih modifikacij se nisem nikjer videl...in tile attachmentsi I LOVE THEM!!!

EDIT: Onyx 6 v 6?kje pa si to videl? nikoli nisem igral pod 8 v 8 pa se to mi je bilo preveč...

+1

8v8 je meni osebno čisto dovolj, lag sem zaslediv samo na par serverjih pa še to samo za kakšnih par sekund. Do sedaj me je samo 1x vrglo ven iz serverja preden se je igra dokončala. Na server te tudi hitro vrže, nevem kaj imate toliko čez to povedat... Imate pa tudi CoD 4 aka totalen kaos, kjer prideš v igro zmečeš 3 nejde, spustiš airstrike in že imaš 15 kills in a row...

Tr0n ::

Rekord se visa.

Activision Boasts Modern Warfare 2 Sales Figures, Broken Records

Publisher Activision continues to toot its own horn over the recent release of Infinity Ward's Call of Duty 2 Modern Warfare 2 with new figures for the first five days of sale, revealing a "new worldwide estimated five-day sell-through record" of $550 million.

The largest reported five-day opening worldwide box office gross figures, held by Harry Potter and the Half-Blood Prince ($394 million)

The largest reported five-day opening domestic box office gross figures, held by The Dark Knight ($203.8 million)

The largest reported five-day worldwide video game sales record, previously held by Grand Theft Auto IV (6 million units, $500 million)

The largest reported opening first-day domestic box office gross figures, held by The Dark Knight ($66.4 million)

The largest reported first-day book sales in dollars, held by Harry Potter & The Deathly Hallows ($220 million)

The largest reported first-day worldwide video game sales record, previously held by Grand Theft Auto IV (3.6 million units, $310 million)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

44€ za 5 ur igranja ?

MP

+1

8v8 je meni osebno čisto dovolj, lag sem zaslediv samo na par serverjih pa še to samo za kakšnih par sekund. Do sedaj me je samo 1x vrglo ven iz serverja preden se je igra dokončala. Na server te tudi hitro vrže, nevem kaj imate toliko čez to povedat... Imate pa tudi CoD 4 aka totalen kaos, kjer prideš v igro zmečeš 3 nejde, spustiš airstrike in že imaš 15 kills in a row...

TAKO JE...RES JE TUDI DA JE V MW 2 DOSTI TEŽJE PRIT DO 15kilsov in row...

Berserker ::

Jaz sem na pc probal MP pa mi je čist Ok, res da sem večinoma časa uporabljal isto puško do 17 levela(famas) sam je vseeno kr dobr. Pač nekateri ste preveč razvajeni.

kmetek ::

Fak jaz mam tud BIG BANG kartonček....do konca leta moram porabiti :)

bajsibajsi ::

Imate pa tudi CoD 4 aka totalen kaos, kjer prideš v igro zmečeš 3 nejde, spustiš airstrike in že imaš 15 kills in a row...

Ja tako je, ce igras na random pub serverjih.

Tisti igralci ki bolj cenijo svoj skill in prosti cas pa naceloma raje igrajo na COD4 ProMod serverjih, kjer ima vsak samo 1 granato, kjer ni ne helikopterja ne aircrapa... omejena zaloga orozja, ki skoraj nima dodatkov (z izjemo silencer, ki pa ga itak vsak malo bolj izkusen igralec ne uporablja zaradi aima/recoila/feelinga). Nimas izbire perkov oz. so naceloma ze v samem ProModu nastavljeni Stop. power, Hip Acc., Bando. Ob vsem tem ima ProMod server ze v osnovi Friendly fire ON, kar mocno omejuje metanje granat ali streljanje vse na okoli...

Poleg tega imas nemalokrat (na ProMod serverjih) moznost igrati z najboljsimi COD4 igralci v Evropi.

Zgodovina sprememb…

Ali je kdo že dobil Rust mapo? Jaz igram kar precej, pa jo nisem videl še niti enkrat.

Zgodovina sprememb…

Ali je kdo že dobil Rust mapo? Jaz igram kar precej, pa jo nisem videl še niti enkrat.

Enako pri meni...sem preigral že kar dosti, pa te mape še nisem dobil, vse ostale pa.

Yaqwsx ::

jaz sem jo igral na free for all. mapa je tak mala, da vprasanje ce gre sploh vec kot 8 igralcev gor

Jaz nikdar ne igram free 4 all. Potem je verjetno ta mapa samo za deathmatch, nekaj v stilu kontejnerjev iz COD4, kjer so iz neba samo deževale granate in so te ubili, še preden si lahko naredil prvi korak in zbežal proč.

Se mi pa zdi v MW2 ena večjih izboljšav, da ni več treh granat in da nimajo več take moči, da ubijejo vse naokrog. Jih pa kar malo pogrešam, oziroma bi lahko obstajal kakšen igralni način "Boško Buha", kjer bi vsi imeli samo par granat in pištolo.

Zgodovina sprememb…

Mitja358 ::

Ja jaz sme tudi to mapo dobil samo na FFA, večino pa igram TDM. Mapa sploh ni tako majhna, vsaj meni ne.

letmein ::

Steam is your friend. :)

Na Steamu je igra 60EUR. Pa se kartoncka od BigBanga ne morem izkoristit. ;)

Če uporabis programcek hot spot shield, ki ti nastavi na kompu ameriški proxy dobis ceno 60$ kar je 41€ =)

Rust mapa je pr osmih igralcih free for all mesarsko klanje! :>

V Team Deathmach pa se nisem uspel priti. Nikoli ni serverjev. Heh.

TOP ::

Fantje a vam dela preko Steama,ker meni ko se hočem povezat piše manjka 3 igralci in tam sam išče povezat pa noče.

Fantje a vam dela preko Steama,ker meni ko se hočem povezat piše manjka 3 igralci in tam sam išče povezat pa noče.

To se zgodi ko ni serverja da bi se joinal, pa gre igralce iskat. Jaz ponavadi zapustim loby in probam znova. v drugo skoraj vedno gre.

Kako to misliš kaj greš nazaj v menu in izbereš isto zvrs igre.HVALA

T-h-o-r ::

ja
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Kako to misliš kaj greš nazaj v menu in izbereš isto zvrs igre.HVALA

Da, ponoviš postopek.

Bom probal in sporočim. HVALA

Sem probal in ne pomaga še vedno se pojavi napis rabi še 3 igralce aki 7 igralcev

Kaj pa zdaj ko sem zbral vse intele?

Yaqwsx ::

zdaj pa lahko haxe vklopis

Upam da ko prideš do LVL 70 odkleneš nekaj takega:

Drugače je baje standardna oborožitev slovenske vojske belgijska puška F2000, ki pa se v MW 2 ne izkaže najbolje. Za na blizu je v redu, ker hitro izstreli veliko nabojev, na daleč pa nimaš možnosti, ker ima prevelik odsun (recoil).

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

Hahaha...you wish! ;D

rdecaluc ::

Matr coop je prou zakon. Zdej sm s prjatlco špilau, pa so naju tko zaklal na veteran. Še dobr da maš neomejeno revajvou. Lp
Est modus in rebus. ,typos

onyx ko prideš do 70 levela se ti menda odklene ak 47. Ni važno kakšen odsun ima fn2000 v igri itak je vse arkadno narejeno tako da dobena puška ne simulira pravilen odsun in streljanje.

Igra na začetku je malo brezvezna, potem pa bolj proti koncu greš bolj zanimivo je. Končne misije so bile ene najboljših iger kar sem kdajkoli igral.8-)

Moja ocena:

Grafika: 8
Grafika (gledano po performancu/lepoti): 10
Gameplay: 9 (tiste "krvne kapljice" so malo zgrešene)
Zgodba: 9 (ker včasih ni vse jasno kaj se dogaja)

Overall: 9
Tako to gre.

Jaz sem trenutno LVL 63, tako da do 70 ni več daleč. Meni osebno je najljubša puška SCAR-H, drugače je pa F2000 tudi v redu, samo se moraš navadit, da sploh ne streljaš na preveč oddaljene tarče, ker takoj dobiš smrtno dozo nazaj in zagrizeš v zemljo. Gre pa jasno za igro in ne simulacijo orožja. Ker v praksi tudi malo dvomim, da lahko naboj od puške kar tako predre steno od bunkerja. :))

Se mi pa zdi, da je igra kar dobro "balanced", ker nobeno orožje ni res superiorno, hkrati pa dobiš že na začetku dobra orožja, tako da višji LVL sploh nimajo zelo velike premoči.

Zgodovina sprememb…

onyx ko prideš do 70 levela se ti menda odklene ak 47. Ni važno kakšen odsun ima fn2000 v igri itak je vse arkadno narejeno tako da dobena puška ne simulira pravilen odsun in streljanje.

zlato ak47 :D

Meni je najboljši famas z red dot ali pa z hologram/eotech. Za sekundarno pa je kul automatski glock18.

M4A1 with red dot all the way... AK-47 so pa totalno sfalil zaradi prevelikega recoila.

M4A1 with red dot all the way... AK-47 so pa totalno sfalil zaradi prevelikega recoila.

v cod4 je večji...

AK-47 IMA velik recoil. Jaz sem prvic imel plavo in oteceno ramo. :>

Jaz drgac pretezno z HKMP5 streljam. Itak bl mal zadanem zato mi je pomembno, da cim hitrej strelja zadeva. Pol se mi moznost zadetka poveca :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

Meni se zdijo vse puške bolj ali manj enake glede recoila..?
Tako to gre.

M-XXXX ::

Če streljaš iz 2m mogoče res...

sniffo ::

Kje v Celju se jo da kupit?

Če streljaš iz 2m mogoče res...

Y odboj je pri vseh bolj ali manj enak, pri X osi pa je AK47 še najhujša, ampak ne nekej da bi zelo izstopala.
Gledamo asault rifle...
Tako to gre.
««
7 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Modern Warfare 3 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
528135449 (12410) Skyman
»

Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

828165582 (10080) oo7
»

Call of Duty: Infinite Warfare (Call of Duty 13) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32775425 (43190) oo7
»

Call of Duty: Black Ops 3 (Call of Duty 12 (2015) Treyarch) (strani: 1 2 3 4 5 )

20940485 (26127) oo7
»

Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

419108274 (83103) Klemzz

Več podobnih tem