Forum » Omrežja in internet » Težava z Belkin G+ MIMO Routerjem
Težava z Belkin G+ MIMO Routerjem
Ma$terM|nd ::
Zdravo
Imam težavo pri posodobitvi firmware-a za Belkin G+ MIMO Wireless router. Ko iz interneta snamem novejši FW in hočem router z njim posodobiti mi enostavno update zavrne češ da firmware_upload.cgi stran ni na voljo oziroma je povezava prekinjena. Sem siguren da je verzija FW prava. Če mogoče kdo ve kako to popravit bi lepo prosil za pomoč. Za boljšo predstavo prilagam slike iz Mozile FF in Google Chrome. Aja to sem probal preko WLAN povezave in preko kabla pa je enako.
Imam težavo pri posodobitvi firmware-a za Belkin G+ MIMO Wireless router. Ko iz interneta snamem novejši FW in hočem router z njim posodobiti mi enostavno update zavrne češ da firmware_upload.cgi stran ni na voljo oziroma je povezava prekinjena. Sem siguren da je verzija FW prava. Če mogoče kdo ve kako to popravit bi lepo prosil za pomoč. Za boljšo predstavo prilagam slike iz Mozile FF in Google Chrome. Aja to sem probal preko WLAN povezave in preko kabla pa je enako.
blackbfm ::
Za začetek probaj resetirat router na tovarniške nastavitve, pa potem naprej. Čeprav to dvomim da bo pomagalo..mogoče pa. Drugače pa NIKOLI ne nalagaj firmwera preko wireless!
Gokeiken ::
Pozdravljeni,
Imam enako težavo kot zgoraj napisani. Na ruter sem povezan preko kabla, in tudi z IE sem poskusil posodobiti, vendar neuspešno.
ima še kdo kakšno idejo?
Imam enako težavo kot zgoraj napisani. Na ruter sem povezan preko kabla, in tudi z IE sem poskusil posodobiti, vendar neuspešno.
ima še kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne odpre 24 urOddelek: Omrežja in internet | 6480 (2901) | janezvalva |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13512 (6251) | AC_DC |
» | Linksys WRT54GL firmwareOddelek: Omrežja in internet | 10504 (9463) | Skyman |
» | [napaka] zadnja verzija Windows Live Messenger ne delujeOddelek: Programska oprema | 1880 (1358) | juresl |
» | Težave z inštaliranjem Linksys-a WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1700 (1375) | Tilen |