Forum » Pomoč in nasveti » PROKLETA GRAFIČNA!!!
PROKLETA GRAFIČNA!!!
Golden eye ::
Imam Hercules Geforce 2 GTS (200/333)
Sem kupu en velik hladilnikin ga razreza in ga nekako zmotal na rebra. Pol sem pa še en velik hladilnik z ventilator kupu za jedro in ga gor nekak pršavfov!! VES COOL in prav, ane!
( ampak jest ne mislim hladilnik kot blu orb jest mislim take velikosti kot VULCANO 7 ....... JA PSIHO KAJ HOČEŠ)!!
Ves vesel se odprvim navijat toda ugotovi da moje grafične se ne da navit bolj kot prej???? Pa tok sem se MUČU da sem vse gor spravu!!!
Jedro sem navil na 200@230 mhz
Ram pa iz 333@410 mhz
Kaj je krivo da ne nemorem bolj navit, ko pa navijem bolj mi pa kr ene pikice ratajo na zaslonu ( zato ker sem preveč navil) .
Kako bi jo sedaj bolj navil brez problemov??
I WANT MORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem kupu en velik hladilnikin ga razreza in ga nekako zmotal na rebra. Pol sem pa še en velik hladilnik z ventilator kupu za jedro in ga gor nekak pršavfov!! VES COOL in prav, ane!
( ampak jest ne mislim hladilnik kot blu orb jest mislim take velikosti kot VULCANO 7 ....... JA PSIHO KAJ HOČEŠ)!!
Ves vesel se odprvim navijat toda ugotovi da moje grafične se ne da navit bolj kot prej???? Pa tok sem se MUČU da sem vse gor spravu!!!
Jedro sem navil na 200@230 mhz
Ram pa iz 333@410 mhz
Kaj je krivo da ne nemorem bolj navit, ko pa navijem bolj mi pa kr ene pikice ratajo na zaslonu ( zato ker sem preveč navil) .
Kako bi jo sedaj bolj navil brez problemov??
I WANT MORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- zaklenil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
ampak najprej se bos pa naucil pisati bolj razumljiva sporocila. Pa mogoce ne bi preklinjal v naslovu itd..
Poleg tega je mesto te teme "Overclockanje".
Poleg tega je mesto te teme "Overclockanje".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Core 2 Quad ali ostanem pri Core 2 Duo ?Oddelek: Kaj kupiti | 2754 (2129) | bluefish |
» | CPU & Celzius ! -> helpOddelek: Navijanje | 923 (831) | GregaST |
» | Barton, se splaca? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4810 (3893) | Sergio |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1705) | novi |
» | TOKRAT BREZ PREKLINJANJA??!!Oddelek: Navijanje | 946 (680) | Golden eye |