» »

Delovanje navigacije na sistemu za prostoročno telefoniranje

Delovanje navigacije na sistemu za prostoročno telefoniranje

Ibrakadabra ::

Pozdravljeni, imam Nokio N95 in si sedaj kupujem bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje v avtomobilu. Kot verjetno veste vsi ima N95 vgrajen tudi GPS sprejemnik (naloženega imam garmina). Sedaj pa me zanima, če se da s temi sistemi kot so Parrot CK3200 LS ali Nokia CK-15W uporabljati navigacijo. Mislim... če se da, da bi ti pot kazalo in govorilo na napravi za prostoročno telefoniranje, namesto na GSM-u.

Če to ni možno na teh napravah, me zanima če kdo pozna kakšno tako napravo, za prostoročno telefoniranje, kjer bi to bilo možno.

Pa še eno vprašanje, to bo verjetno malo bolj zapleteno. Zanima me, če se da, pri avtoradiu RCD-510 (barvni zaslon občutljiv na dotik) v VW-jih, nekako povezat tole napravo oz. direktno GSM, da bi mi kazalo kar je na ekranu od GSM-a. Na odgovor na to vprašanje niti ne računam preveč, no če kdo slučajno ve, al pa je že probal. :D

Hvala za odgovore.

Robert ::

To zanima tudi mene, imam Nokio N82 (vgrajen GPS), Mobile XT Adriaroute 2.20 in Bluetooth v novi Mazdi 6. Nokio imam prijavljeno v Bluetooth kot 2.aparat (več GSM-ov). Zaenkrat mi ne deluje, verjetno bo potrebno še kaj nastavit.

SPEEEED ::

No če bo še kdo potreboval: prostoročno telefoniranje za avtoradio RCD510 in tudi druge. vse se ti izpisuje na zaslonu, tudi imenik in neodgovorjeni klici...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prostoročno telefoniranje

Oddelek: Na cesti
486526 (4259) MuadDib
»

Kateri avto radio z navigacijo in bluethoot vmesnikom za Passata priporočate?

Oddelek: Zvok in slika
263855 (2861) nokia6310
»

Garmin- Medion

Oddelek: Pomoč in nasveti
153559 (2101) Ssandra88
»

Prostoročno telefoniranje + Avtomobil, kaj priporočate

Oddelek: Mobilne tehnologije
129559 (8934) milica
»

Bluetooth avtoradio