Forum » Pomoč in nasveti » Pisava v brskalnikih in sistemu
Pisava v brskalnikih in sistemu
dr.Akula ::
Problem je, da je pisava v vseh brskalnikih (opera, ie8, ter chrome) kar naenkrat postala odebeljena. To se je zgodilo tudi nekaterim programom v visti. Ker je stvar zelo moteča, upam da kdo pozna rešitev, ker google je ne.
Hvala.
ni podatka
bluefish ::
ClearType bo potrebno malo ponastaviti. Imaš na MS orodje, ki te vodi korak za korakom do optimalnega prikaza. Malo googla, pa bo.
Sem sedaj probal nastavljati samo problem je, ko tam nastavim Sample font na kaj drugega in dam ok, tega ne nastavi v sistemu. Ko grem nazaj v tisto nastavljanje je tam spet tista pisava kot na začetku - Verdana, bold.
ni podatka
krofko ::
Imel sem podoben problem v Firefoxu. Problem je bil zaradi tega, ker je bila pokvarjena Arial pisava. Ko sem ponovno namestil Arial pisavo, ni bilo več krepke pisave.
Opis problema
Arial pisava
edit: dodal povezavi
Opis problema
Arial pisava
edit: dodal povezavi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krofko ()
Krofko tvoja rešitev mi delno pomaga. V orodju za nastavljanje cleartypa mi sedaj pokaže font za verdana regular, ki ga prej ni. Ampak pisava v windowsih in brskalnikih je še vedno enaka.
Nimam več idej.
Nimam več idej.
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [php] PHP -> PDF šumnikiOddelek: Programiranje | 4930 (2090) | mtya |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4959 (3776) | Bela01 |
» | Windows Vista težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (1119) | Gamez0r |
» | obnova nezaželjene datoteke?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1124) | turist1 |