» »

Lepe počitnice

Lepe počitnice

DrSergioDJ ::

Hey slo-techerji!

Danes ob 08:00 (torej cez nekako 7 urc in 50 minut) grem na morje, prav tako pa bo z mano šel tudi Slaine. Vrneva se šele v četrtek, bova pa uživala tudi za vas :D

Pa lep pozdrav!

DrSergioDJ

p.s.

mogoče bojo bwane dale kako recenzijo gor, da ne bo tok dolgčas, ko naju ne bo ;)
...

krucymucy ::

ja kwl uzivajta :D
u portorož predvidevam

Ziga Dolhar ::

/me prav po slovensko/gorenjsko fouš :].

Tomi ::

Hm, ubogi jaz pa imam še vsaj do 8. julija obveznosti, zadihal bom pa lahko nekje avgusta.
No, drugače pa uživajta:D
metrodusa.blogspot.com

sketch ::

Tomi, et tu, brutus fili? ;)
Eh, jaz se bom tudi še precej pocmaril v tej naši ljubljani.

lp
s.
Adapt and overcome.

Tomi ::

Ja, še dva izpita imam, samo če sem naredil tega, ki sem ga imel v petek, in tega, ki ga imam v sredo, potem imam pogojne pogoje.
Saj bo.
metrodusa.blogspot.com

d0rK ::

Jah..Jz mam pa popravce :8)

Evo me nazaj, evo me nazaj :D

En mal opečen, zmatran, opečen, zmatran, zaspan, zmatran, opečen...

Bil je pa itak žur. :D
...

jRk0 ::

Ah, pijan vsakdan:D
You fuck up once, you loose two teeth.

Jst? Pijan? To pa že ne! ...... JA VALDA, itak da smo ga pil :D

(gosti sok, da ne bo pomote)
...

Ma dej bejž še tistim kampom v Luciji ... krneki, še dobr da si šu zdej k ni blata :D

Hum...kamp? Kamp v Luciji? Kak kamp? Jst zadnje 3 leta furam samo najboljše - apartma s televizijo, kuhinjo, kopalnico, ultimate norim pogledom, sam kaj, k je zadnje dve leti vedno bolj v p.m. in hodis prov v klanc. Sam..potem pa postelja vse odtehta :D
...

Ah sej sploh ne vem kak sem peršu na to idejo da si u kamp lucija --- aja mogoče zato k je šlo ene par kolegov ... sori no! :8)

Ma sej je kul no, sej se hecam in ni nic narobe. Sam, smo bili samo prvo leto (vsako leto gimnazije smo šli) v kampu in totalno ponoreli - čez dana taka vročina, da umreš (če nimaš šotora v senci), neudobno za ležat ko ne vem kaj, ni mira spljoh (ob 4h zjutraj so eni začel brenkat na kitaro pa se dret ko utrgani do zjutraj); torej, bolj slabo kot ne. Od takrat naprej prakticiramo samo še apartmaje, je veliko boljše, pa niti ni tako drago (10.000 po osebi za 5 dni):D
...

Asgard ::

najbols so počitnice ob Soči ali ob Kolpi. Mir (nema policajaca) in pijača, še malo za ukurt pa prezvis ql pocitnice za malo denarja. Počasi boste videli da bo zmerom več Slovencev hodilo se kopat raje v reke kot v tisto smrdljivo morje. Predlagama da se en vikend zapeljete al k Kolpi, al pa k Soči in poskusite ta užitek v naravi !!!

para-site ::

Se spomnem pred par leti smo meli šotor na soncu v Strunjanu. Fak ko začne prbijat sonce se ne da spat noter. Ponoči smo bli zunej, potem pa glih tiste dve urci zjutrej, ko smo pršli nazaj, se je še dalo bit u šotoru, pole smo se preselili pod najbližje drevo in spali naprej dokler je blo. In še fajn je, ker če kdo bruha, se samo premakneš malo stran in to je to, ker če je v šotoru je štala.;)

para-site ::

Asgard:
Zadnjič smo bli na Nadiži in moram tudi jst potrdit, da je v redu tudi ob rekah. Voda je mrzla (daš notr pive, ki jih lepo shladi) naštimaš griljo in gremo s čevapi.:))

Zgodovina sprememb…

Binji ::

No ja sej nej tko slabo v Luciji (je pa res, da sm bil tisti ku budi kukr tisti, ku je zbujen>:D ). Edin to sonce je pa res ubijalsko
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam na oddih za dva dni?

Oddelek: Loža
223325 (1826) harvey
»

Kempiranje s šotori na slovenski obali

4010836 (7677) para!
»

Kamp Lucija

268157 (3728) oresnk
»

Kam poceni na slovensko obalo?

1911622 (7762) BCSman
»

Dobri avtokampi na Hrvaškem in v Sloveniji (strani: 1 2 )

5958237 (28472) shinko

Več podobnih tem