Forum » Pomoč in nasveti » Acer Aspire one
Acer Aspire one
wolverine22 ::
Odlocil sem se za nakup netbooka in sicer http://www.mimovrste.com/artikel/275016...
Kdaj pa kdaj pa tutdi rad zaigram kako nezahtevno igro (Heroes of might and magic 2,3,4 , Half life 1 in podobno) ter pogledam kak film.
Ker pa nimam predstave o moci tele zadevice (Acer) me samo zanima ce je sposoben prebaviti kaj podobnega.
Kdaj pa kdaj pa tutdi rad zaigram kako nezahtevno igro (Heroes of might and magic 2,3,4 , Half life 1 in podobno) ter pogledam kak film.
Ker pa nimam predstave o moci tele zadevice (Acer) me samo zanima ce je sposoben prebaviti kaj podobnega.
PINki ::
Pozabi na igre. Meni CS 1.6 šteka na malo bolšem laptopu (grafična integrirana Intel mobile 4). Acer 7730z
Valvoline ::
Pozabi na igre. Meni CS 1.6 šteka na malo bolšem laptopu (grafična integrirana Intel mobile 4). Acer 7730z
Daš resolucijo na 640x480 detalje na low-med pa bo letelo brez težav.
Daš resolucijo na 640x480 detalje na low-med pa bo letelo brez težav.
Sem dal gor še high FPS cfg pa šteka. Grafa je res zelo slaba za igre. Namenjena samo za filme pa kakšno igro v browserju in tiste microsoft... :(
wolverine22 ::
na linku od Jest10 pise za CS i n Half life da ne delajo normalno...potem pa pise za igre recimo RZCW da dela super na max... po moje so pac driverji krivi za to...
Mamaplata ::
Koliko se pa te živalice kaj grejejo ? Življenjska doba je zelo odvisna od temperature se mi zdi , zato sprašujem.
Bolj kot navadni kompi. Pač so komponente bolj nametane skupi in pretok zraka je manjši kot pri navadnem ohišju. Tko da se kr greje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer cilja na vrhOddelek: Novice / Android | 4496 (3795) | zmaugy |
» | Asus vs AcerOddelek: Kaj kupiti | 2879 (1834) | s1m0n |
» | Prenosnik HP 13.3"Oddelek: Kaj kupiti | 1689 (1387) | janwoolf |
» | Notesnik Style Note M570TU-GTXOddelek: Kaj kupiti | 1458 (1235) | XImhotep |
» | Najmanj zahtevn "3D First-person shooter" špil - za leptopa :)Oddelek: Igre | 1393 (1044) | Hux |