Forum » Kaj kupiti » market
market
__Devil__ ::
andromedar ::
Tik preko meje nisem zasledil nič. Je pa nekaj trgovin malo dalje (Graz).
nekaj linkov iz avstrijskih rač. trgovin:
1.
2.
3.
upam, da je vsaj 1 link pravi.
__Devil__ a si ti dejansko pogledal linke ki si mu jih dal?
BTW: .au domene niso AVSTRIJSKE, ampak AVSTRALSKE !
in ja, naročanje iz Avstralije bi bilo kar drago...
ojojojojoj....
Eh?
Leks ::
Jaz sen naročal pri RedCoon na eno Avstrijsko pošto blizu meje poštno ležeče.
Za LCD TV je bila cca 20€ z plačilom po povzetju, ti pa lepo zraven naročila
piše koliko se doplača za poštnino in plačilo po povzetju.
Za LCD TV je bila cca 20€ z plačilom po povzetju, ti pa lepo zraven naročila
piše koliko se doplača za poštnino in plačilo po povzetju.
BuBBle.D ::
@andromedar: ne bluzi. Skoraj vse komponente kupim vedno v Avstriji ali Nemčiji. Če bi bilo početje drago, tega seveda ne bi delal. Poštnina ja ponavadi okoli 20-25€, ponekod rahlo več.
Definitivno se kupovat v tujini splača, saj pri nekaterih stvareh prišparaš obilo denarja.
Definitivno se kupovat v tujini splača, saj pri nekaterih stvareh prišparaš obilo denarja.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
TehDucky ::
@BuBBle.D: andromedar pravi, da bi bilo naročanje stvari iz AVSTRALIJE drago, že zaradi poštnine. Ne govori pa o avstrijskih oz. nemških cenah ter o poštnini. Računalniška elektronika je v Nemčiji in Avstriji kar poceni, samo par stvari se zna zaplesti. Garancija- pošiljati v Nemčijo, da uveljaviš garancijo? Poštnina-Je dostava v Slovenijo in je kolikor toliko poceni? Vračanje oz. uveljavljanje garancije se mi zdi, da se zna zaplesti, čeprav osebno nimam izkušenj.
P.s.: Bubble.D smem vprašati kje kupuješ elektroniko ? In kakšne so tvoje izkušnje z njimi(garancija ter pošta, delivery time)? Zadnjič sem videl tole stran http://shop.vv-computer.de/ pa me zanima, če je že kdo kupoval tukaj ?
P.s.: Bubble.D smem vprašati kje kupuješ elektroniko ? In kakšne so tvoje izkušnje z njimi(garancija ter pošta, delivery time)? Zadnjič sem videl tole stran http://shop.vv-computer.de/ pa me zanima, če je že kdo kupoval tukaj ?
Kupim večinoma tam, kjer se lahko plača s kreditno kartico ali paypalom, saj je tako postopek nakupa hitrejši in posledično stvar prej prejmeš.
Kot primer: Večkrat sem kupil komponente pri Nemški trgovini K&M Elektronik. Že 2x sem pri njih uveljavil garancijo (rami in grafična) in sem stvari prejel v roku enega tedna, kar je časovno gledano odlično. Vedno na mail dobil posodobitve o situaciji in osposlani pošiljki. Naročeno zadevo dobiš po pošti tretji dan od prejema plačila, v kolikor je predmet na zalogi.
Plačal pri njih vedno s PayPalom. Poštnina okroglih 20€.
Res da se potopek uveljavljanja garancije razlikuje od trgovine do trgovine a na splošno gledano se povsod bolj profesionalno lotijo zadeve, za razliko od naših prodajalcev.
Kot primer: Večkrat sem kupil komponente pri Nemški trgovini K&M Elektronik. Že 2x sem pri njih uveljavil garancijo (rami in grafična) in sem stvari prejel v roku enega tedna, kar je časovno gledano odlično. Vedno na mail dobil posodobitve o situaciji in osposlani pošiljki. Naročeno zadevo dobiš po pošti tretji dan od prejema plačila, v kolikor je predmet na zalogi.
Plačal pri njih vedno s PayPalom. Poštnina okroglih 20€.
Res da se potopek uveljavljanja garancije razlikuje od trgovine do trgovine a na splošno gledano se povsod bolj profesionalno lotijo zadeve, za razliko od naših prodajalcev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BuBBle.D ()
andromedar ::
Ah, pusti...
Saj včasih mogoče neupravičeno pričakujem(o), da bo kdo kak post prebral tako kot je treba...pazljivo od začetka do konca...
Saj včasih mogoče neupravičeno pričakujem(o), da bo kdo kak post prebral tako kot je treba...pazljivo od začetka do konca...
Eh?
Pa res, oprosti. Berem dokaj hitro in sem Avstralijo zamenjal z Avstrijo, zato mi ni šlo v glavo, zakaj se ti zdi drago.
Sorry še 1x.
Sorry še 1x.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje lahko kupim TV s PayPalom?Oddelek: Kaj kupiti | 5672 (4959) | dunker |
» | mylemon.at (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10037 (6278) | cvetyyy |
» | Radeon-Nemčija? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5705 (4485) | ferdo |
» | Za vse, ki imate namen naročiti blago v tujiniOddelek: Kaj kupiti | 3980 (2981) | b0j3 |