Forum » Omrežja in internet » router-brezžiči router?
router-brezžiči router?
miqro ::
Doma imam en računalnik v spodnji sobi-najnižje drugega pa imam eno nadstropje višje.Router je spodaj.Sedaj pa si bom nabavil brezžični router pa me zanima ali lahko jaz kar z onim starim routerjem povežem tega brezžičnega ki ga bom imel v svoji sobi(zgoraj)?Namreč kupil si bom prenosnika in rabim brezžično omrežje.upam da me razumete
Invictus ::
Zakaj ne bi uporabljal samo novi router ?
Če nimate ravno kake debele betonske plošče z gosto železno mrežo, bi ti moral brezžični signal iti skozi.
LP I.
Če nimate ravno kake debele betonske plošče z gosto železno mrežo, bi ti moral brezžični signal iti skozi.
LP I.
miqro ::
Zakaj ne bi uporabljal samo novi router ?
LP I.
ja samo jaz rabim dobro povezavo...
blackbfm ::
Prenosniki imajo načeloma dobro anteno in odlično lovijo signal. Probaj najprej brez pa boš videl. Drugače pa kupi kakšen repeater (najboljše da od istega proizvajalca kot imaš router).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 18891 (6700) | Robert |
» | TP-Link TL-WR941ND ali Linksys WRT54GLOddelek: Kaj kupiti | 3921 (2819) | andrej_andro |
» | V San Franciscu so črne luknje za WiFiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5229 (3497) | BigWhale |
» | Kateri usmerjevalnik(router)?Oddelek: Kaj kupiti | 5644 (4441) | KandazaR |
» | Nakup brezžičnega routerjaOddelek: Kaj kupiti | 2081 (1933) | All |