Forum » Zvok in slika » Iskanje kanalov pri LG-jevem LCD TV-ju
Iskanje kanalov pri LG-jevem LCD TV-ju
Ursuss ::
Živjo!
Imam LG-jev full HD TV LCD in nekaj se mi je pobrkljajo, sedaj pa ne morem več nastaviti kanalov preko antene. Prej sem imela vse kanale SLo, pop tv in a kanal, pa še druge...Označeni so bili lepo po vrsti od 1 do X. Potem so se oznake kanalov kar spremenile v 802, 803 itd. in ne vem 1, 2, 3 ... No sedaj imam pa sploh samo še slo 1, slo 2 in slo 3 označene z 801, 802, 803, pop tv in ostali so pa kar izginili. Sploh jih ne najdem tudi, ko dam funkcijo samodejno iskanje. Ne vem kaj sem prestavila, da imam vse pobrkljano.
Sedaj me pa zanima kako naložit vse kanale lepo po vrsti? Najprej me pa zanima sploh ali moram dat na DTV ali na TV? Kaj je razlika?
Prosim za pomoč! V navodilih ne piše nič.
Hvala lepa!
Imam LG-jev full HD TV LCD in nekaj se mi je pobrkljajo, sedaj pa ne morem več nastaviti kanalov preko antene. Prej sem imela vse kanale SLo, pop tv in a kanal, pa še druge...Označeni so bili lepo po vrsti od 1 do X. Potem so se oznake kanalov kar spremenile v 802, 803 itd. in ne vem 1, 2, 3 ... No sedaj imam pa sploh samo še slo 1, slo 2 in slo 3 označene z 801, 802, 803, pop tv in ostali so pa kar izginili. Sploh jih ne najdem tudi, ko dam funkcijo samodejno iskanje. Ne vem kaj sem prestavila, da imam vse pobrkljano.
Sedaj me pa zanima kako naložit vse kanale lepo po vrsti? Najprej me pa zanima sploh ali moram dat na DTV ali na TV? Kaj je razlika?
Prosim za pomoč! V navodilih ne piše nič.
Hvala lepa!
McLuzo ::
Kako si pa sprejemal signal? DVB-t? Ker POP-TV in kompanija je nehala oddajat digitalni signal.
popila ::
Zanima me, kako se nastavi kanale na Lg televizorju? uporabljamo samo sobno anteno. Našlo nam je POP TV, kanal a in slo 1 s tem,da je slika katastrofalna,ne vidi se nič:( s čim ima to veze, je mogoče vzrok v anteni? Sprobali smo tri različne.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: popila ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sobna antena za TVOddelek: Zvok in slika | 16412 (1846) | Daniel |
» | TV več ne lovi pop tv in A kanalaOddelek: Zvok in slika | 11495 (9953) | Alexius Heristalski |
» | TV antene - postavitevOddelek: Zvok in slika | 6258 (6108) | nx6325 |
» | POP TV in A KANAL sta danes začela z oddajanjem v 1. MUXU!Oddelek: Zvok in slika | 5918 (4118) | Hardstyle |
» | Kaj je DVB-T TVOddelek: Pomoč in nasveti | 7442 (5269) | Tody |