» »

Switch

Switch

Zzzzzzz ::

A ste morda že kaj slišali za switche firme SafeWay (http://www.plccomputers.nl/menu/product...
Ker u PowerPlusu imajo eno akcijo teh switchev, tako da je 8 portni 10/100 samo!!! 12k pa še nekej drobiža. Tku da je razmerje cen switch/hub zelo tesno.

A ima kdo že kaj izkušenj s to firmo?

In pri teh cenah, kaj se splača kupt?

bastadu ::

Vzemi raje Planet tudi pri Comtronu, pride pa nekaj čez 10kSIT. Osebno nimam slabih izkušenj z njim... je pa tudi 8portni in 10/100Mbit...

jRk0 ::

Jaz mam saveway mrezno, pa se en sosolec. Cisto kul je. Skoda edino, da ko smo hub kupovali smo si kupli 10mbit SOHO hub, ki je le malo cenejsi od 100mbit switcha saveway.
You fuck up once, you loose two teeth.

TylerDurden ::

Planetov se malo preveč greje, ker nima hlajenja poštimanga. Posledica je sesuvanje switcha. Ppoglej, če ima tale tvoj kaj hlajenje poštimano.
Let\'s make some soap ...

bastadu ::

Hmh, hlajenje? Meni je že laufal več kot 10ur polno obremenjen in ni bilo problema...

Dami ::

Jst mam planetovga in se stvar kr segreva. Sam o kakem sesuvanjem ne bi vedu. Stvar je zdržala 20ur intenzivnega LANa na vseh 8 portih, tko da...>:D
Sej sn že študiral da bi ga odprl pa kak vent dal not:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Fury ::

Kr kup safeway! Je zlo dobr (nc ne serje) pa se lep je :)

TylerDurden ::

Meni je prejšnji teden, ko je bilo krepko čez 30 stopinj ene 3x zaštekal, drugače je pa tudi žedoživel par lan partyev, pa ni bilo krizem, samo zadnjič ga je pa nekaj zagrabilo. Npr. aktivni so bili porti 1 in 3, lučka je gorela pa pri 1 in 2 ipd. Enkrat sem se celo razburjal nad Siol ADSLjem operaterju po telefonu, nakar sem pogruntal, da je napaka v switchu za modemom. Anyhow, sedaj je na njem ventilator.
Let\'s make some soap ...

Dami ::

Ej, dej povej kak si ga odpru? Ker ta stvra ne pozna šraufov.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

žvau ::

Ti kar kupi Safeway. Jaz sem bil tud mal skeptičen pa sem zdaj ful zadovoljen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri switch

Oddelek: Kaj kupiti
171651 (1440) bastadu
»

24 portni switch

Oddelek: Kaj kupiti
171429 (1300) MRtwister
»