Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje-navigacija Garmin
Vprašanje-navigacija Garmin
billgates ::
Zdravo!
Na navigacijo Garmin Nuvi 610 sem naložil nove zemljevide CNE NT 2010.10 se pravi Evropa 2010. Prej sem gor imel Evropo 2009, adria route, srbijo in črno goro. Zdaj mi je vse to zbrisalo z naložitvijo CNE NT 2010.10. Kje lahko ostale dobim nazaj? Vsi zemljevidi od prej so bili že priloženi, Evropa 2010 pa dobljena z registracijo na njihovi strani, kjer pa glede tega nisem našel nič uporabnega.
Na navigacijo Garmin Nuvi 610 sem naložil nove zemljevide CNE NT 2010.10 se pravi Evropa 2010. Prej sem gor imel Evropo 2009, adria route, srbijo in črno goro. Zdaj mi je vse to zbrisalo z naložitvijo CNE NT 2010.10. Kje lahko ostale dobim nazaj? Vsi zemljevidi od prej so bili že priloženi, Evropa 2010 pa dobljena z registracijo na njihovi strani, kjer pa glede tega nisem našel nič uporabnega.
zee ::
zemljevidi so izgubljeni. lahko pa si jih sam nalozis nanovo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
billgates ::
zemljevidi so izgubljeni. lahko pa si jih sam nalozis nanovo.
A to se da dobit zdaj kje na njihovih straneh ali bom moral iti po kateri "alternativni" poti?
Prosim za hitre odgovore ker se navigacija zelo potrebuje. Hvala.
A mislite da bodo kaj naredili če jih pokličem oz. pošljem mail.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: billgates ()
ttommy ::
Mene pa zanima,če je možno na Nuvi 255 naložiti kakšno karto,ki bi prišla prav športnim pilotom?In če je,kako se ji reče?
Nihče ne ve?Na googlu nekako ne najdem...
Nihče ne ve?Na googlu nekako ne najdem...
Gamer
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ttommy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero navigacijo kupiti??Oddelek: Kaj kupiti | 12241 (5563) | Tomson |
» | Prenovljen standard USB 3.0 z 10 Gb/s predstavljenOddelek: Novice / Ostale najave | 8552 (6613) | cegu |
» | Katero poceni navigacijo?Oddelek: Kaj kupiti | 1918 (1628) | kmetek |
» | Garmin XT zmrzne ali se zapreOddelek: Mobilne tehnologije | 1155 (1041) | ₿laž |
» | Ali mislite da bi tole šlo?Oddelek: Loža | 1684 (1684) | bluefish |