Forum » Programiranje » [C++] proces
[C++] proces
Robocop1 ::
Zanima me, ali v Dev C++ obstaja kakšna funkcija, ki bi kot rezultat vrnila ime programa, v katerem je bila pritisnjena tipka preko tipkovnice.
Napisal sem namreč proces (program ki teče v ozadju) in bi spremljal aktivnost delovanja programov na namizju. Za nek program ki teče v namizju bi določil aktivnost tako, da bi pogledal, ali je uporabnik v kratkem vpisal kakšen tekst (na primer v Textbox odprtega programa).
Zanima pa me, kako bi izvedel v katerem programu je uporabnik pritisnil neko tipko ali napisal besedilo.
Napisal sem namreč proces (program ki teče v ozadju) in bi spremljal aktivnost delovanja programov na namizju. Za nek program ki teče v namizju bi določil aktivnost tako, da bi pogledal, ali je uporabnik v kratkem vpisal kakšen tekst (na primer v Textbox odprtega programa).
Zanima pa me, kako bi izvedel v katerem programu je uporabnik pritisnil neko tipko ali napisal besedilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDFreaders.org tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14075 (12417) | opeter |
» | Program ki upravklja s programomOddelek: Programiranje | 2224 (1056) | MrBrdo |
» | Moj prenosnik je lahko tudi seizmografOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4972 (4056) | BALAST |
» | Prenovljen Metasploit Decloak EngineOddelek: Novice / Zasebnost | 3396 (2610) | fiction |
» | Windows sporočilo - kaj pomeniOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (920) | #000000 |