Forum » Izdelava spletišč » Joomla 1.5 problem
Joomla 1.5 problem
jonynho ::
Upam da mi lahko pomagate tukaj ker na forumu slojoomla ne morem ustvariti teme oz. nekaj zafrkava forum.
torej neki sem delal z mapami pa sem po pomoti nekaj zbrisal kar nebi smel zato sme bil prisiljen naložit novo joomlo, na strežnik sem prekopiral isto joomlo kot sem že imel naloženo pa mi verjetno več ne prekopira vseh datotek ker manjkajo meniji , moduli, componente katere so že dodane v verziji 1.5.10.
nalagal sme z filezilla sedaj bom še poskuso z blade ftp sam da pobrišem vse z strežnika.
mogoče ve kdo ali je ta program kriv ali je kaj drugo, ve kdo za kakega bolšega?
lp
torej neki sem delal z mapami pa sem po pomoti nekaj zbrisal kar nebi smel zato sme bil prisiljen naložit novo joomlo, na strežnik sem prekopiral isto joomlo kot sem že imel naloženo pa mi verjetno več ne prekopira vseh datotek ker manjkajo meniji , moduli, componente katere so že dodane v verziji 1.5.10.
nalagal sme z filezilla sedaj bom še poskuso z blade ftp sam da pobrišem vse z strežnika.
mogoče ve kdo ali je ta program kriv ali je kaj drugo, ve kdo za kakega bolšega?
lp
- spremenil: jonynho ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14340 (10194) | betmen |
» | joomla - pomočOddelek: Izdelava spletišč | 2242 (1907) | blackwing |
» | Spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 1418 (997) | Goran's Blog |
» | server za joomlaOddelek: Izdelava spletišč | 3489 (2177) | techfreak :) |
» | prenosnik in 5.1 zvokOddelek: Zvok in slika | 1327 (1256) | f0gripper |