Forum » Pomoč in nasveti » CGI proxy in logi
CGI proxy in logi
c0dehunter ::
Zdravo,
s prijatelji bomo imeli za osebno uporabo en proxy, bolj specifično tale CGI proxy. Sem ga že enkrat rihto in je vse blo OK, ampak tokrat se bom malo bolj poglobil v loge, ki jih bo to puščalo na strežniku. Zanima me:
Hvala
s prijatelji bomo imeli za osebno uporabo en proxy, bolj specifično tale CGI proxy. Sem ga že enkrat rihto in je vse blo OK, ampak tokrat se bom malo bolj poglobil v loge, ki jih bo to puščalo na strežniku. Zanima me:
a) Kam se shranjujeo logi, če sploh se? Pri tem mislim na IP računalnika, ki dostopa do proxya, ter URL strani, kamor se preko proxya poveže.
b) Če se shranjujeo, kje se da to izklopiti? V CGI skripti sami ali pa direkt na strežniku?
Hvala
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PM2 (Node.js Process Manager) in uporabnikiOddelek: Operacijski sistemi | 759 (695) | dunda |
» | Članek o varnih geslihOddelek: Informacijska varnost | 7033 (5964) | dronyx |
» | Apache - localhost JA, IP naslov NEOddelek: Omrežja in internet | 6607 (6466) | ManDriver |
» | poraba računalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2089 (2016) | Azrael |
» | Program za web server?Oddelek: Omrežja in internet | 2319 (2178) | Hojne |