Forum » Loža » Generali zavarovalnica
Generali zavarovalnica
Slovencelj ::
Živjo,
razmišljam, da bi zamenjal zavarovalnico ter prešel na Generali. Pri pri prejšnji zavarovalnici so mi vedno vso škodo, ki sem jo uveljaljal preko kasko zavarovalne police, vedno brez problemov priznali. Kako je s tem pri Generaliju? Ste imeli kdaj kakšne probleme? Ko govorim o škodi, mislim bolj na vandalizem na parkirišču in podobne stvari.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav
razmišljam, da bi zamenjal zavarovalnico ter prešel na Generali. Pri pri prejšnji zavarovalnici so mi vedno vso škodo, ki sem jo uveljaljal preko kasko zavarovalne police, vedno brez problemov priznali. Kako je s tem pri Generaliju? Ste imeli kdaj kakšne probleme? Ko govorim o škodi, mislim bolj na vandalizem na parkirišču in podobne stvari.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav
Dr_M ::
En lep prijateljski nasvet - ostani pri prejsnji (zdajsnji?) zavarovalnici.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dr_M ::
So z razlogom cenejsi.
Od zavarovalnic je precej tezko dobit denar, sploh od nekaterih (cenejsih). Ce pri zdajsnji nisi imel problemov, ne menjaj (predvodevam, da si pri triglavu)
Od zavarovalnic je precej tezko dobit denar, sploh od nekaterih (cenejsih). Ce pri zdajsnji nisi imel problemov, ne menjaj (predvodevam, da si pri triglavu)
The reason why most of society hates conservatives and
it's_me ::
ko sem hotel avto zavarovati pri generaliju sem pri njih dolil 500€ dražjo ponudbo kot pri drugih....
fosil ::
Moja logika je nekako taka.
Zavaruješ se zato da se izogneš tveganju. Torej, da če se ti nekaj zgodi, da veš da boš dobil zadevo plačano hitro in brez problemov.
Če pa si pripravljen za nekaj evrov tvegat, da ne boš dobil povrnjene škode, potem ne vidim zakaj bi se sploh zavaroval. Potem lahko prišparaš še več denarja, če se sploh ne zavaruješ in pač še malo več tvegaš.
Zavaruješ se zato da se izogneš tveganju. Torej, da če se ti nekaj zgodi, da veš da boš dobil zadevo plačano hitro in brez problemov.
Če pa si pripravljen za nekaj evrov tvegat, da ne boš dobil povrnjene škode, potem ne vidim zakaj bi se sploh zavaroval. Potem lahko prišparaš še več denarja, če se sploh ne zavaruješ in pač še malo več tvegaš.
Tako je!
bluefish ::
ko omenjeno, če si s trenutno zavarovalnico zadovoljen in si dobil ustrezno odškodnino, odnos,... potem raje ne menjaj za tistih nekaj € razlike.
kixs ::
Sem pred nekaj leti sel tudi na Generali zaradi bolj ugodne cene in kao zastonj asistence. Ko sem jo potreboval, smo ugotovili, je moj avto prestar - seveda mi tega prej niso nikjer omenili. Ko sem menjal avto, mi je ostalo za 8 mesecev zavarovanja in da so mi nakazali preostanek, sem klical najmanj 30x in po dobrih DVEH mesecih, so mi res nakazali denar!!!
Medtem casom sem sel nazaj na Triglav. Preko zavarovalnega agenta sem dobil cisto enako ceno kot bi jo pri Generaliju. Mene Generali ne vidi nikoli vec!
lp
Medtem casom sem sel nazaj na Triglav. Preko zavarovalnega agenta sem dobil cisto enako ceno kot bi jo pri Generaliju. Mene Generali ne vidi nikoli vec!
lp
jan01 ::
Se še spomnite katastrofalne toče(polno avtov poškodovanih? Le triglav je prec izplačal škodo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Na cesti | 233778 (4052) | Lonsarg |
» | Generali ZavarovalnicaOddelek: Na cesti | 4195 (3212) | St235 |
» | Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22452 (16544) | čuhalev |
» | Avtomobilsko zavarovanje- par idej in vprašanj (kje je najceneje, ga je možno opravit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 21376 (16805) | ivanuscha |
» | Avtomobilska zavarovanja Triglav VS GeneraliOddelek: Na cesti | 5856 (5323) | kopernik |