Forum » Omrežja in internet » teževe z downloadanjem !
teževe z downloadanjem !
ma-tej ::
ZDRAVO! Mene pa zanima zakaj nemorem downloadat datotek, oziroma mi napiše da moram preverit strežnik in neko izvorno kodo ! kako naj to napako odpravim? internet deluje normalno! manjše datoteke lahko normalno downloadam,"večje" kot je npr realtek driver pa ne gre in mi to napiše za neko izvorno kodo da naj preverim. prosim če mi lahko pomagate! lep pozdrav! ma-tej
OmegaBlue ::
Aveš tam ko maš knof ne, tam klikni pa piše izvorna koda pa take fore pa preveri pa maš spodajsm pa tja "preveri" klukco.
----
Vsaj malo se potrudi z razumljivim izražanjem.
----
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
C:\DOCUME~1\matej\LOCALS~1\Temp\Realtek_Windows_V51005296.zip ni bilo mogoče shraniti, ker izvorne datoteke ni mogoče brati.
Poskusite znova pozneje ali pa se obrnite na skrbnika strežnika.
to mi napiše kaj naj naredim ?
Poskusite znova pozneje ali pa se obrnite na skrbnika strežnika.
to mi napiše kaj naj naredim ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ma-tej ()
Aveš tam ko maš knof ne, tam klikni pa piše izvorna koda pa take fore pa preveri pa maš spodajsm pa tja "preveri" klukco.
----
kr sam poskusi pa boš vido če ti bo uspelo!
----
kr sam poskusi pa boš vido če ti bo uspelo!
mi je uspelo hvala ti !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ranljivost v Linuxu in Androidu prisotna tri leta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 23054 (18393) | SeMiNeSanja |
» | Napaka v alkotestu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12077 (7252) | sasojug |
» | ASUS A8N-SLI Deluxe 3 problemi Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1479) | Proximus |
» | Izvorna koda Windows 2000 in NT 4 ušlaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3383 (3383) | CWIZO |