Forum » Omrežja in internet » Belkin wireless G+ MIMO USB Drivers NUJNO!
Belkin wireless G+ MIMO USB Drivers NUJNO!
promocija ::
Pozdrav,
Kupil sem brezžični sprejemnik za USB Belkin G+ MIMO USB adapter F5D9050.Na enem kompu imam XPje in zadeva funkcionira odlično.
Težava nastane ko želim ta isto zadevo uporabit na kompu kjer imam Win ME. Na priloženem CDju so samo driverji za XPje in novejše. Sem že povsod iskal gonilnike za ME pa jih ni. Poizkusil sem tdu z gonilnike od stare različice (F5D7050) pa ne najde adapterja.
A ima kdo kakšen nasvet? Res ne vem več kaj ja poizkusim!? Poizkusil sem tudi z nekimi Redlink gonilniki, ker bi naj imeli isti chipset kot Belkin ampak jih sploh ne morem inštalirat, ker javi napako :)
Hvala, LP
Kupil sem brezžični sprejemnik za USB Belkin G+ MIMO USB adapter F5D9050.Na enem kompu imam XPje in zadeva funkcionira odlično.
Težava nastane ko želim ta isto zadevo uporabit na kompu kjer imam Win ME. Na priloženem CDju so samo driverji za XPje in novejše. Sem že povsod iskal gonilnike za ME pa jih ni. Poizkusil sem tdu z gonilnike od stare različice (F5D7050) pa ne najde adapterja.
A ima kdo kakšen nasvet? Res ne vem več kaj ja poizkusim!? Poizkusil sem tudi z nekimi Redlink gonilniki, ker bi naj imeli isti chipset kot Belkin ampak jih sploh ne morem inštalirat, ker javi napako :)
Hvala, LP
ni podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžično omrežje meče venOddelek: Omrežja in internet | 1538 (1216) | Fsegula62 |
» | ZD1211B driver 64 bitOddelek: Strojna oprema | 593 (529) | Spajky |
» | Wireless??Oddelek: Omrežja in internet | 1382 (1113) | Yacksy |
⊘ | BSOD - že pol leta ga odpravljam :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1050) | Azrael |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2453 (2112) | harvey |