Forum » Omrežja in internet » brezžični internet 2
brezžični internet 2
Yohan del Sud ::
Evo mene nazaj. kot vidite stvar deluje in je na voljo sedaj tudi v Ljubljani.
Izsledki: za star najet (64k) vod smo v mali firmici skupaj s prometom plačevali cca. 90 KSit (ponudnik ni važen, ker je povsod baje ista cena). Za 128k brezžičnega prenosa z neomejin prometom dom in na tuje smo se zglihal na 40 Ksit na mesec (za dveletno pogodbo). Lepo. V tem trenutku je zunaj vlažno ko u p. pa zadeva res laufa še enkrat hitrej kot je prej. Izguba ob najslabšem vremenu je (baje) max. 1% na 10 km, kolko stvar ziher nese (od šanc na gradu). Luft zaenkrat še ni obdavčen...
Aja, firma k to dela v LJ se kliče moj.net. (da jim mal reklame nardim in vas osvestim)
Vsi ki vidite grad in vas zadeva mika...
Izsledki: za star najet (64k) vod smo v mali firmici skupaj s prometom plačevali cca. 90 KSit (ponudnik ni važen, ker je povsod baje ista cena). Za 128k brezžičnega prenosa z neomejin prometom dom in na tuje smo se zglihal na 40 Ksit na mesec (za dveletno pogodbo). Lepo. V tem trenutku je zunaj vlažno ko u p. pa zadeva res laufa še enkrat hitrej kot je prej. Izguba ob najslabšem vremenu je (baje) max. 1% na 10 km, kolko stvar ziher nese (od šanc na gradu). Luft zaenkrat še ni obdavčen...
Aja, firma k to dela v LJ se kliče moj.net. (da jim mal reklame nardim in vas osvestim)
Vsi ki vidite grad in vas zadeva mika...
PaJo ::
Lepo to za vas ki ste v ljubljani
Saj verjetno za fizicne osebe bi prslo se manj, samo pac zmenit se je treba
Aja.. moj.net pa je bivsi unistar a ne???
Saj verjetno za fizicne osebe bi prslo se manj, samo pac zmenit se je treba
Aja.. moj.net pa je bivsi unistar a ne???
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
McSpike ::
upam da ga kej hitr naštimajo na bleski grad ker ljubljanskega ne vidim niti s teleskopom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se od-BANNat na forumu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1320 (1237) | DaMastermind |
» | www gostovanje za "malo" denarja....Oddelek: Omrežja in internet | 1876 (1520) | Gandalfar |
» | Izsledljivost preko IP-jaOddelek: Omrežja in internet | 4032 (3563) | PaJo |
» | Zakup ali koolokacija strežnika? Kje, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 3289 (2933) | Uporabnik |
» | OpravičiloOddelek: Novice / Obvestila | 2117 (2117) | Bakunin |