Forum » Omrežja in internet » Opis v iskalnem stroju ???
Opis v iskalnem stroju ???
TiMe25 ::
Pozdravljena druščina !
Moj problem je sledeč:
Sve lepo in prav sem vpisal moj home page v iskalne stroje, vendar jih je kr neki vzelo za opis moje strani kar ime index.html dokumenta.Seveda mi to ni všeč ( sem pač zajebal ) in vas sprašujem ali se to da kakor koli popraviti. Namreč probal sem na yahoo pa mi vrne kao da mojega url ne najde ( ceprav ga najde )....
Ima kteri kaksno koli idejo ?
( btw. sem ze večkrat probal na novo -- ponovno vpisat moj URL vendar si tega stroj noče zapomnit )
Moj problem je sledeč:
Sve lepo in prav sem vpisal moj home page v iskalne stroje, vendar jih je kr neki vzelo za opis moje strani kar ime index.html dokumenta.Seveda mi to ni všeč ( sem pač zajebal ) in vas sprašujem ali se to da kakor koli popraviti. Namreč probal sem na yahoo pa mi vrne kao da mojega url ne najde ( ceprav ga najde )....
Ima kteri kaksno koli idejo ?
( btw. sem ze večkrat probal na novo -- ponovno vpisat moj URL vendar si tega stroj noče zapomnit )
TiMe it's always on my side !
Elemen_T ::
Moraš določit META ukaze.
npr:
----------------------------------------------------
ohoho...ne dela tle.
poglej sem: ...http://www.aaunique.com/meta.txt (poglej source code)
------------------------------------------------------------
Pol se čez nekaj dni (tednov) podatki spremenijo v takih iskalnikih kot so google, najdi.si....
npr:
----------------------------------------------------
ohoho...ne dela tle.
poglej sem: ...http://www.aaunique.com/meta.txt (poglej source code)
------------------------------------------------------------
Pol se čez nekaj dni (tednov) podatki spremenijo v takih iskalnikih kot so google, najdi.si....
TiMe25 ::
Mislim havala za namig, ampak zgornji link ti ne dela ... Me lahk kontaktiras preko e-maila
TiMe it's always on my side !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava preko interneta v domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1738 (1563) | Killermode |
» | IPADOddelek: Loža | 5743 (4828) | Zheegec |
» | Zakaj mi google ne najde strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 5845 (4450) | bluefish |
» | PHP: mod rewrite vs explodeOddelek: Izdelava spletišč | 1294 (796) | blewlelel |
» | domenaOddelek: Omrežja in internet | 2465 (2351) | Sergio |