Forum » Programiranje » [Java] Potrebujem program
[Java] Potrebujem program
benning ::
Infinity ::
Do 2. maja boš pa že zmožen spisat to nalogo za Prog2. Ni zapletena, in raje prosi kakšnega sošolca za pomoč. Boš več od tega odnesel.
and& ::
Se ti ne splača tega delat, ker če ti bo kdo dal svoj program in ga boš oddal na učilnici bodo vedli da ga nisi sam napisal. ker majo nek program ki pregleda celotno kodo in jo primerja z ostalimi kodami oddadnimi na učilnici.
pomoje se ti bl splača poglobit al pa koga prašat da ti pomaga. js osebno sm delau v javi in sam za branje iz datoteke uporabu scanner, ker lako tako eliminiraš kakšno napako če se slučajno, tisti ki je pisal datoteko zmoti.
drugače pa ti iz lastnih izkušenj povem, in jaz sem začetnik v programiranju, da je naloga dost enostavna in v primerjavi z drugimi tudi dost zanimiva.
LP
pomoje se ti bl splača poglobit al pa koga prašat da ti pomaga. js osebno sm delau v javi in sam za branje iz datoteke uporabu scanner, ker lako tako eliminiraš kakšno napako če se slučajno, tisti ki je pisal datoteko zmoti.
drugače pa ti iz lastnih izkušenj povem, in jaz sem začetnik v programiranju, da je naloga dost enostavna in v primerjavi z drugimi tudi dost zanimiva.
LP
Tutankhamun ::
Ampak, a pa res usak študent napiše čisto drugačno nalogo? Mal spremeniš tipe spremenljivk iz int v long, daš drugačno ime za spremenljivko. Kot bi reku, nared programček izpiši hello world na zaslon pol pa pričakuješ use naloge različne. Js pravm, če znaš zagovarjat kar oddaš te boli kita. Nj dokažejo, da nis ti ta prvi tega naredu drugi pa kopirajo...
Če pa ne znaš zagovarjat pol se pa nauč za nasledn izpit čez 5 mesecov :D
Če pa ne znaš zagovarjat pol se pa nauč za nasledn izpit čez 5 mesecov :D
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Tutankhamun ::
Kaj pa sploh pomen, da se dogaja vzporedno? Text iz naloge
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14978 (6520) | PH03N1X |
» | Študij na FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14374 (7665) | BivšiUser2 |