Forum » Pomoč in nasveti » kotni sata kabel vprašanje
kotni sata kabel vprašanje
BioTech ::
do sedaj sem uporabljal sata kabel z ravnimi konektorji, ki imajo take kovinske zatiče da se zataknejo za plastiko. ko sem kabel potegnil ven sem odlomil košček plastike na disku, ker je zatič tako močno držal. zanima me če imajo kotni sata kabli tudi te zatiče ali jih ne rabijo in se dovolj čvrsto oprimejo konektorje
hvala
evo še dvi sliki:
na sliki zgleda da nimajo
hvala
evo še dvi sliki:
na sliki zgleda da nimajo
sori bula!
- spremenil: BioTech ()
bluefish ::
moj ima zatič. Finta je v tem, da tam, kjer je narebričeno, malo potegneš nazaj in se kabel sprosti.
hotlips ::
Noben sata kabel v osnovi ne potrebuje teh zatičev, ti so samo zato tam, da te ob živce spravjo, ko jih hočeš vn potegnt, pa ne moreš prsta zdraven stlaču, da bi ga za širši del stisnu. OK mal za šalo, sam je velik resnice v tem. V osnovi mora vsak sata kabl dovol močno držat, da se ti zadeva ne bo izklapljala, sploh pa se nimaš česa bat, če ne boš compa naokol premetavu (dobesedno). Zdej, ne vem pa kaj si pa ti odlomu, samo tuki ti pa itak ne morem pomagat.
lp.hl
lp.hl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti dobre SATA kable?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (750) | dottor |
» | RAM se ne ujema. Sem kupil napacnega?Oddelek: Strojna oprema | 2055 (1351) | fosil |
» | sistemski disk: a read error occurred...Oddelek: Pomoč in nasveti | 894 (730) | MatH |
» | SSD - kabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7057 (5738) | fenix_ |
» | Power led problemOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (833) | David2 |