Forum » Pomoč in nasveti » Sinope 568+ - ne delata telefonski liniji
Sinope 568+ - ne delata telefonski liniji
Fave ::
Pozdravljeni,
Danes sta mi počakali obe telefonski liniji na omenjenem modemu. Lučka Phone je ugasnjena. Ko sem gledal v Setupu modema, mi pod voice piše: Broadband Voice is not connected (Registration failure).
Kakšna ideja?
Danes sta mi počakali obe telefonski liniji na omenjenem modemu. Lučka Phone je ugasnjena. Ko sem gledal v Setupu modema, mi pod voice piše: Broadband Voice is not connected (Registration failure).
Kakšna ideja?
My mind's a hyper tool that fixes everything.
toxius ::
Pozdravljeni,
Kakšna ideja?
Pokličeš na Siol 080 1000 (siol storitve) in ti zadevo poregistrirajo nazaj... ti sam ne boš nič naredil... Razen če imaš ROOT od modema in gesla za VOIP številke... no tega sigurno nimaš zato pokliči na help
Fave ::
Ni bil problem v številkah, ampak v programski opremi. Vsaj tako so mi rekli. Zdaj so mi poupdejtali in je ok.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
toxius ::
Ni bil problem v številkah, ampak v programski opremi. Vsaj tako so mi rekli. Zdaj so mi poupdejtali in je ok.
Saj to je logično, da ni nič narobe s številkami, firmware je problem... Vem iz zelo zanesljivih virov ;)
Najbrž si imel firmware 4.3.11 ali kaj različnega od 4.3.15... Na teh se je dogajalo da so se odresgistrirale VOIP številke
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toxius ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zlikovci z umetno inteligenco za sintezo govora ukanili direktorjaOddelek: Novice / Varnost | 7103 (5031) | MrStein |
» | Trojček in telefonija ?Oddelek: Omrežja in internet | 2484 (2131) | radmannsdorf |
» | Gmail odslej s podporo za telefonske klice (v ZDA) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17207 (14887) | Bor H |
» | WarVOX - orodje za wardialing preko VOIP sistemovOddelek: Novice / Varnost | 3298 (2519) | poweroff |
» | Kateri VoIP program ?Oddelek: Omrežja in internet | 2357 (2160) | mile |