Forum » Pomoč in nasveti » pomoč - problemi z zagonom
pomoč - problemi z zagonom
RikyBoy ::
Imam tezave z zagonom racunalnika. Nikakor ne morem priti v bios oz windowse. Niti se mi ne pokazejo zacetne nastavitve biosa ob zagonu, monitor je crni potem mi prikljaplja med analog/digital in nato se ugasne. Ali je morda kriva maticna?
Poizkusil sem ze z drugo graficno vendar enake tezave, medtem ko monitor na drugem pcju dela normalno. Graficno sem poskusu priklopit tudi na drugo pci-e 16x vodilo pa tudi ne dela.
plato mam asusovo P5K, 3 gb ddr2 rama, core2 quad procesor...
hvala za pomoc
Poizkusil sem ze z drugo graficno vendar enake tezave, medtem ko monitor na drugem pcju dela normalno. Graficno sem poskusu priklopit tudi na drugo pci-e 16x vodilo pa tudi ne dela.
plato mam asusovo P5K, 3 gb ddr2 rama, core2 quad procesor...
hvala za pomoc
XsenO ::
Poskusi še rame enega po enega dodajat in se prepričaj, če so uredu postavljeni not. Poskusi tudi s kakšnim drugim napajalnikom, ki bo verjetno vzrok težav. Če pa še vedno ne dela bo verjetno kar matična.
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15564 (14126) | Berni_01 |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26382 (24706) | mihibo5 |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3501 (3134) | Fif55 |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1720 (1431) | Engineer_SLO |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2564 (1984) | polde66 |