» »

Študentski domovi Maribor iNFO

Študentski domovi Maribor iNFO

c0dehunter ::

Zdravo,

zanima me, kako je s prijavo v študentski dom. Recimo, moja želja je biti v domu št. n, in imeti enoposteljno sobo (da bom torej sam v sobi). Lahko to tako zaprosiš, ali ti stiktno tista komisija določi pač eno random sobo, najsi bo eno ali dvoposteljna?

Bral sem eno 4 leta staro temo, da je zelo težko prit v domove na Lentu. Je to danes še vedno tak? Ker js grem na FERI in bi mi blo najbližje.

Glavno bi mi bilo, da bi bil sam v sobi, ker nikol ne veš koga boš dobil za roommejta 8-O
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

JayKay ::

ecimo, moja želja je biti v domu št. n, in imeti enoposteljno sobo (da bom torej sam v sobi).

sanja svija o kuruzi. pa brez zamere :D

matvoz ::

Ko se prijaviš, te dajo na seznam. In potem začnejo septembra polniti študentske domove po vrstnem redu. Prej si na vrsti, več možnosti izbire imaš glede študentskega doma.. Dajo te kamor hočeš, če je seveda še prosto. Ampak, to velja samo za dvoposteljne sobe. Tekom leta se moraš prijaviti za poseben seznam, če hočeš dobiti enoposteljno sobo. Tam imajo pa prednost višji letniki.
Za priti na Lent v dvoposteljno - lahko do srednje težko (odvisno od cenzusa staršev, posebnih potreb..)
Za priti na Lent v enoposteljno kot bruc - teoretično mogoče, praktično zelo težko

balocom ::

Za priti na Lent v enoposteljno kot bruc - teoretično mogoče, praktično zelo težko

Kaj pa kot ne-bruc (trenutno 1. vpisan v 1. letnuik redno, FERI, naslednje leto najbrž 2. letnik :D )?
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentski domovi Maribor

Oddelek: Šola
123802 (3528) Meizu
»

Študentski dom VS Privatna soba

Oddelek: Šola
134478 (3730) galu