» »

Tušmobil servisi (LG)

Tušmobil servisi (LG)

x4en0n ::

Zdravo !

Jaz mam telefon na servisu, pa me zanima sploh kam ga posljejo ker nekje sem zasledil da ga posljejo celo v drugo drzavo :O... Am .... ma kdo izkušnje, ? kdaj so mu ga vrnili ? ker sem prebral dda ti ga baje točno v 45dnevu vrnejo da jim ne moreš nič :S :O

JE kaj res ?

x4en0n

TOP ::

Da ga pošljejo v drugo državo mal dvomim.Ja rok popravila je do 45 dni šele po tem ti morajo dati novega ali pa celo bolšega.če tega ne delajo več.Kar se tiče GSM se nikoli ne kupuje LG,ker tole so jajca.

sam sej ni tako zelo slab ..., kolikor sem gledal se mi zdi skoraj boljši od nokie 5800 xpress musik

Bor H ::

Govorimo verjetno o cookiju ane?

Da ... LG KP500 cookie

am ... kako si pa vedel :O

Kr je to edini LGjev mobitel, ki bi se ga upal brez palce dotaknt :D

TOP ::

Vsi LG telefoni so za en drek.Bratranec dela na servisu in je reku,da jih imajo cel kup in največ problemov z njimi.Prodaj čim prej in kupi kaj drugega.

darkolord ::

Bratranec dela na servisu
Na LG servisu?

ja ampak so težave v tem da se hitro uničijo al z softwerji in ostalo golaznijo katero potrebuješ da funkcionira ?

Ja ... pa se to ... da ne delam nove teme ... Lahko recimo menjam telefon oz. kupim novega po ceni za 10tušmobil paket ... imel bi pa enako kartico. ..

Torej jaz imam 10tušmobil paket kar pomeni:

da plačujem 10 € na mesec kar vsebuje 100min in 50sms...

Zdaj pa me zanima če lahko ta paket obdržim (enako sim kartico)

ter kupim pri njih nov telefon po ceni za 10tušmobil paket ... kar pomeni da bi zamenjal telefon paket pa obdržal ... stari telefon pa recimo tudi obdržal ? torej dokupil bi lahko rekli

Pomoje plačaš "kazen", poglej v pogodbi, men recimo piše za 5800 neki ala 10eur na mesec pri prehitri prekinitvi.

ja ne ... .kazen plačaš če ti hočeš prekinit paket ... jaz pa sem mislil da le kupiti nov aparat po ceni za 10tušmobil ...

Podobno, skleneš novo naročnino s tem. Lahko pa prodaš tega, ki ga imaš in doplačaš razliko do nezaklenjenega tistega, ki ga hočeš. Preračunaj kako ti je najcenej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobitel - paket 2013 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7425920 (17704) menjalnik
»

Izbira paketa - najboljša opcija

3710092 (9183) EdoK
»

Mobitel - Najcenejša možna naročnina (strani: 1 2 )

6318507 (15776) šernk
»

Tušmobil paketi vs. Mobitel (strani: 1 2 )

5812170 (9524) Lonsarg
»

Tusmobil - iPhone reklama

Oddelek: Loža
495846 (4542) OmegaBlue

Več podobnih tem